F1 için PS5 kolu mu Xbox kolu mu?

Bütçe
3.5k

shiden25

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 15 saat boyunca PS5 kolunu F1'(24)de deneyimledim ve arkadaşıma geri verdim. Kolu sadece F1 oynamak için alacağım o yüzden sizce Xbox 9.nesil mi yoksa PS5 kol mu? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben uzun süre gamesir g7 kullandım, yakın zamanda da gamesir cyclone 2 ye geçtim. Markayı öneririm cyclone 2 tetik titreşime sahip değil ama genel titreşim hissiyatı güzel ve tekerleri hissetmenize olanak sağlıyor. Eğer uzun ömürlü ve tetik titreşimi olsun derseniz gamesir kaleid öneririm. Kablolu olması bence bir dezavantaj değil özellikle f1 oynarken tepki süresi hızlı olması gerekeceğinden ötürü bence gerekli bir şey. İkisini değerlendirip bunlar arasından seçim yapmanız xbox kolundan daha mantıklı olacaktır. Zira xbox kolunda trigger deadzone u başınızı ağrıtabilir

Sizin gibi ben de genelde f1 arada assetto corsa ve fh4 oynuyorum bu arada, kendi deneyimlerimle yazıyorum

Hocam ben uzun süre GameSir G7 kullandım, yakın zamanda da GameSir Cyclone 2'ye geçtim. Markayı öneririm Cyclone 2 tetik titreşime sahip değil ama genel titreşim hissiyatı güzel ve tekerleri hissetmenize olanak sağlıyor. Eğer uzun ömürlü ve tetik titreşimi olsun derseniz GameSir kaleid öneririm. Kablolu olması bence bir dezavantaj değil özellikle F1 oynarken tepki süresi hızlı olması gerekeceğinden ötürü bence gerekli bir şey. İkisini değerlendirip bunlar arasından seçim yapmanız Xbox kolundan daha mantıklı olacaktır. Zira Xbox kolunda trigger deadzone u başınızı ağrıtabilir.

Sizin gibi ben de genelde F1 arada Assetto Corsa ve FH4 oynuyorum bu arada, kendi deneyimlerimle yazıyorum.

Hocam zaten kablolu kullanacağım. O yüzden benim için sorun doğurmaz. Teşekkürler önerdiğine bir bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı