F1 oyunları hakkında merak ettiklerim

ahmethakan7

Decapat
Katılım
10 Haziran 2021
Mesajlar
20
İyi akşamlar öncelikle. Arkadaşlar F1 oyunlarını hiç oynamadım. Hatta gerçekte de F1 nedir çok bilmem kurallarını vs. Steam'den F1 20 satın aldım önceden 19 da vardı. Önce 19 sonra 20 şeklinde mi oynamalıyım sizce yani Online kısmı mı daha zevkli?

Diğer sorum da dediğim gibi kuralları vs. hiç bilmiyorum her el ceza vs. yiyorum özet şeklinde anlatacak bir arkadaş olursa çok müteşekkir olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun kurallarını bildiğinde oyundan zevk alırsın, Online oynamaktansa ofline oynamanı tavsiye ederim. Oyunun öğrenmeden zevk alamazsın, oyundaki rekabet seni zaten sürüklüyor, daha iyi viraj nasıl alınır, drs kuralı vs her şeyi öğren ve mümkün mertebe virajlarda kimseye çarpma. YouTube'da cem bölükbaşı var onu takip et biraz izle derim.
 
Öncelikle oyunu seri olarak oynamana gerek yok. Direk F1 2020'ye dal gitsin. Oyunda traction Control diye spin atmaman için tekerlere giden gücü otomatik kesen bir sistem var bu sistemi oyuna yeni başladığında açık tut hele gaz kontrolü olmayan bir kol veya klavye ile oynuyorsan her zaman açık tutman lazım. Benim gibi DualShock kullanıyorsan bir süre sonra kapatıp alışabilirsin. Braking assisti de kapamanı öneririm o da yavaşlatan assistlerden biri geç frenleme ile rakipleri geçmeni engeller. Bunun dışında temel F1 kurallarını da offline da kavrayıp öyle Online'a girmenizi öneririm. Ayrıca Online güzel oyuncular ile çok zevkli ama toxic de bir o kadar fazla.
Ayrıca overtake button, benzin kullanımı, drs, pit gibi durumları da öğrenmek için Youtube u kullanabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı