F1 resmi olarak Türkiye'de!

Ek01000

Hectopat
Katılım
26 Ağustos 2019
Mesajlar
4.100
Makaleler
4
Çözümler
14
Yer
Birmingham
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hayırlı uğurlu olsun. İntercity'e teşekkür etmek lazım, fırsatı iyi değerlendirdiler. Hep eleştirirdim ama iyi iş çıkarttılar bu sefer.

Ne diyelim, hayırlı olsun. Süper haber. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Türkiye ile BAE yarışını da açıklayacaklarından emindim ama Bahreyn de araya eklendi. Yarış takvimi biraz daha çeşitlendirilmiş oldu. Bundan sonra eklenirse "belki" Vietnam eklenir ama bu yılın kalan yarış takvimi büyük oranda belli oldu artık.
 
Türkiye ile bae yarışını da açıklayacaklarından emindim ama Bahreyn'de araya eklendi. Yarış takvimi biraz daha çeşitlendirilmiş oldu. Bundan sonra eklenirse "belki" Vietnam eklenir ama bu yılın kalan yarış takvimi büyük oranda belli oldu artık.

İlerleyen yıllarda da takvimde görmeyi hayal etmek sizce çok mu zor?
 
İlerleyen yıllarda da takvimde görmeyi hayal etmek sizce çok mu zor?
Maalesef.

Şu an F1 yönetimi için öncelikli olan para. Hatta bu nedenle Uzak Doğu ve Arap ülkelerine daha ağırlık vermeye başladılar.
Bence beklenti içine girme. :D Bu yarışı 2020 yılının bize bir hediyesi olarak düşün, sonrakiler için beklentiye girersen %90 üzüleceksin. :D
Imola, Nurburgring gibi pistler bile tutunamadı... F1 değişti artık... Yarış kimsenin umrunda değil, pilotlar dışında...
 
Keşke bilet alıp gidebilsek ama heralde seyircisiz yapılacak yarış.
Ama seyircili olsa bile heralde paramız yetmez.
 
Son düzenleme:
Keşke bilet alıp gidebilsek ama herhalde seyircisiz yapılacak yarış.

Seyircili yapılacağı duyurulursa parası neyse verip, önlemlerimi elimden geldiği kadar almaya çalışıp gideceğim. Eğer seyircisiz yapılırsa da umarız F1 2020'nin oyunun da görürüz :D.
 

Geri
Yukarı