F1 Türkçe seslendirmeli arşiv nereden bulunur?

Synthwav3

Decapat
Daha fazla  
Eski Formula 1 yarışlarını Türkçe anlatıcı ile izleyebildiğim bir site var mıdır? beIN sports üyeliğim var fakat oradan bulamadım.

YouTube'da "data F1" kanalında Serhan Acar'ın (müthiş bi' adam) yarışı Türkçe anlatışı mevcut. Bakabilirsin. Ben kafam esince 20 dakika izleyip çıkıyorum. Serhan acar zaten F1 sevdasını çoşturuyor.

YouTube'da "data F1" kanalında serhan Acar'ın (müthiş bi' adam) yarışı Türkçe anlatışı mevcut. Bakabilirsin. Ben kafam esince 20 dakika izleyip çıkıyorum. Serhan acar zaten F1 sevdasını çoşturuyor.

Hocam onu biliyorum ben tamamını içeren bir arşiv soruyorum. Ayrıca serhan acar hocamı bilmeyen F1'den anlıyorum demesin 😁

Soruyu anladım şimdi hocam. Şöyle bir link buldum üye olup izlenebiliyor sanırsam. Bayağı kapsamlı ve güzel duruyor. F1tr.com: F1, Formula 1, WRC, MotoGP, Motor Sporları Haberleri

Hocam göz atıyorum eğer olursa söyleyeceğim.

Soruyu anladım şimdi hocam. Şöyle bir link buldum üye olup izlenebiliyor sanırsam. Bayağı kapsamlı ve güzel duruyor. F1tr.com: F1, Formula 1, WRC, MotoGP, Motor Sporları Haberleri

Hocam linkten kayıt oldum ve Türkçe şekilde izleyebiliyorum güvenilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı