YouTube'da "data F1" kanalında serhan Acar'ın (müthiş bi' adam) yarışı Türkçe anlatışı mevcut. Bakabilirsin. Ben kafam esince 20 dakika izleyip çıkıyorum. Serhan acar zaten F1 sevdasını çoşturuyor.
Soruyu anladım şimdi hocam. Şöyle bir link buldum üye olup izlenebiliyor sanırsam. Baya kapsamlı ve güzel duruyor. F1tr.com: F1, Formula 1, WRC, MotoGP, Motor Sporları HaberleriHocam onu biliyorum ben tamamını içeren bir arşiv soruyorum. Ayrıca serhan acar hocamı bilmeyen F1'den anlıyorum demesin![]()
Soruyu anladım şimdi hocam. Şöyle bir link buldum üye olup izlenebiliyor sanırsam. Bayağı kapsamlı ve güzel duruyor. F1tr.com: F1, Formula 1, WRC, MotoGP, Motor Sporları Haberleri
Soruyu anladım şimdi hocam. Şöyle bir link buldum üye olup izlenebiliyor sanırsam. Bayağı kapsamlı ve güzel duruyor. F1tr.com: F1, Formula 1, WRC, MotoGP, Motor Sporları Haberleri
Yardımcı olabildiğim için çok memnun oldum hocam. Hayırlı günler dilerim.Hocam göz atıyorum eğer olursa söyleyeceğim.
Hocam linkten kayıt oldum ve Türkçe şekilde izleyebiliyorum güvenilir.
Yardımcı olabildiğim için çok memnun oldum hocam. Hayırlı günler dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.