F1 ve ETS 2 için direksiyon seti önerisi

Attığım pxn doğrudan tahrikli dişli değil.

Peki, kalite açısından sen bu pxn marka direksiyonları önerip G29 ile kapıştıracak seviyeye nereden getirdin? (bak yine özellikle belirteyim 2-3 aylık ömrü olan direksiyonlar)

Peki, kalite açısından sen bu pxn marka direksiyonları önerip G29 ile kapıştıracak seviyeye nereden getirdin? (bak yine özellikle belirteyim 2-3 aylık ömrü olan direksiyonlar)

Tamam hocam pxn yerine taş gibi durumda 2.el T300RS GT bulunuyor.

Tamam hocam pxn yerine taş gibi durumda T300RS GT bulunuyor.

Zaten pxn olunca ekstra bir şey eklenmiyor Rampage ürünlerinin orijinali (marka basılıp geçilmemiş hali) diyebiliriz Türkiye pazarında. Zaten elinde o bütçesi olan birisi G29'dan aşağı bakması mantıksız.

Zaten pxn olunca ekstra bir şey eklenmiyor Rampage ürünlerinin orijinali (marka basılıp geçilmemiş hali) diyebiliriz Türkiye pazarında. Zaten elinde o bütçesi olan birisi G29'dan aşağı bakması mantıksız.

Sıfır G29 yerine 2.el T300RS GT daha mantıklı hocam.

Hocam bence şöyle sıfır bir G29 alın kafanız da rahat olmuş olur iki oyun içinde gayet kullanışlı ben çok memnun kalmıştım tavsiye ederim.

Bahsettiği vd serisi ve v10 pro modeli moza r3/r5 ile yarışan ve t300rs gt'den üstün modeller. Eski pxn mantığıyla marka basılıp satılan ürünlerdense çok daha kaliteli ve uzun ömürlü olup aynı zamanda dd sistem olduğundan daha kaliteli geri bildirim veriyor. G29 pedal seti dışında bu setin yakınından geçemeyecek bir set ki pedalları da zaten kötü değil bu setlerin.

Sıfır G29 yerine 2.el T300RS GT daha mantıklı hocam.

O kullanıcın kararına kalmış. Sıfır takıntısı var ise G29 yoksa moza R3'e bile bakabilir. Yine T300 de güzel direksiyonlardan. T150 serisini de pek fazla önermem. (butün yorumları yazarken yakllaşık 2500 saatlik oyun deneyiminde Rampage direksiyonum deneyiminden yola çıkarak belittim bu markanın ve ürünlerini ne kadar rezil olduğunu hiçbir oyunu adamakıllı desteklemiyor kendini Xbox kontrolcüsü olarak tanıtıyor ve pedallarda 1 ay sonra gıcırdamalar başlıyor. )

Hocam bence şöyle sıfır bir G29 alın kafanız da rahat olmuş olur iki oyun içinde gayet kullanışlı ben çok memnun kalmıştım tavsiye ederim.

Hocam Allah aşkına neden aynı paraya daha kaliteli ürün varken almıyoruz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı