F1'de Frisby FGP 230-U gamepad titremiyor

Vakeyeme

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, gamepad oyun dışında titreşim testlerinde gayet güzel çalışıyor ancak F1 2019'a girdiğimde hiçbir titreşim alamıyorum. Ayrıca gaza R2 tuşu ile az bassam daha sanki klavyede W ile basmış gibi oluyor. Oyun içinde titreşim ayarları olarak her şey açık. Gamepadin modeli Frisby FGP 230-U. Yardımcı olursanız sevinirim.

Az bassam da derken? R2 tuşu normal tuş çünkü. Basınca duyarlı bir tuş değil.
Kankam kafayı mı yedin sen ? R2 ve L2 basmaya duyarlı bir tuş.
resim_2020-12-05_013618.png

Son düzenleme:
Parayı verip DualShock alırsan tabii basınca duyarlı olur gidip de kıytırık Frisby almışsın sence o paraya o tuşlar basınca duyarlı olabilir mi?

Kardeşim bu konuyu arkadaşım için açtım, bende zaten DFGT var. Keşke arkadaşımın da parası olsa da gidip DualShock 4 alsa. Ancak herkesin maddi durumu böyle değil sonuçta Türkiye Cumhuriyetin'de yaşıyoruz. Biz Türkiye'de Dualschok 4'ü 2. el olarak 400 Türk liraya alıyorsak ve Avrupa'daki insanlar 500 euroya PlayStation 5 alıyorsa bu benim sorunum değildir. Kıytırık Frisby diye geçiştiremezsin. Önce insanlarla düzgün konuşmayı öğren. Aynı zamanda denetim masasından joystick kontrollerine girip oradan R2 ve L2'yi test ettiğim zaman gayet güzel duyarlı bir şekilde tepkime veriyor. Ayrıca benim buradaki asıl sorunum titreşim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle çok sinirlisin, ilk cevabın beni tilt etti ama ben hala yardımcı olmaya çalışıyorum. Ben de ''kıytırık'' 40 liralık bir Snopy ile oynuyorum oyunları. Asıl konumuza gelelim. Anlamamakta ısrar eden sensin, işimi gücümü bırakıp acaba bu adam doğru mu söylüyor diye inceleme videosunu izledim bu joystiğin, incelemeyi çeken çocuk söylemiş zaten normal tuş olduğunu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Titreşim sorununa gelirsek, oyunlarda titremesi için driver olması lazım, benim Snopy'nin de driverı olmadığı için bu programı kullanıyorum:

Bu arada insanlarla konuşma şeklini değiştirmesi gereken sanki sensin ama yine de sen bilirsin, iyi geceler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı