- Makaleler
- 1
Galericilerde bile en az 2 tane F30 bulunuyor bu adamlar birinden birinde patlıyordur o zaman
İllaki alanı ve çok seveni vardır
Galericilerde bile en az 2 tane F30 bulunuyor bu adamlar birinden birinde patlıyordur o zaman
C200-A4-A5
Şu an 2 milyon param olsa bu ilandaki gibi araçları tercih ederim şahsen.
Bunlarda çok makam aracı orta yaş işi gibi hocam sankir line dönüşüm Passat alıp bir de verona jant eklemesi nasıl olur
![]()
Cok tutuyor ama bana o paralari vermek mantikli gelmiyor, sevenine lafim yok tabii.galericilerde bile en az 2 tane f30 bulunuyor bu adamlar birinden birinde patlıyordur ozaman
2 milyon paraya passat yakışmıyor hocam.Bunlarda çok makam aracı orta yaş işi gibi hocam sankir line dönüşüm Passat alıp bir de verona jant eklemesi nasıl olur
![]()
2 milyon paraya Passat yakışmıyor hocam.bütçeye göre öneri yaptım, orta yaş işi gibi gelebilir ama 3 markayı da kullanmış biri olarak yıldızın bir farkı var derim. Eğer alacaksanız bütçe söyleyin, ona göre bildiğim araçlardan öneri yapayım.
Tertemiz Cupra Leon alin keyfinize bakin hocam valla bence.İlk araç, genç işi, otomatik 1 - 1.5 arası bütçe.
Seat Leon FRİlk araç, genç işi, otomatik 1 - 1.5 arası bütçe.
Merhaba, 3.20'ler gerçekten söylendiği kadar masraflı ve kronik sorunlu mu? Masrafları günümüz şartlarında ne olur?
Seat leon fr.
Volkswagen golf 7-7.5-8
Honda Civic FD8.
Bir de benim hayallerimi süsleyen sleeper Hyundai I20n (otomatik değil)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.