F310 alınır mı?

Arkadaşlar tekrar diyorum analogu tatmin etsin yeter başka farklı olarakdan herhangi bir durumu beni rahatsız etmez. Yani tuş kütükte olsa 10dk oyun sonrası elim hastahanelikte olsa takmıyorum onları sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte verdiğim fiyat belli tek beklediğim analoglar.
O zaman seçimin iyidir. Analogları gayet iyi.

Elime ulaştıda 10saniye MGS5 oynadım önümdeki adama nişan alamayınca iade etmeye karar verdim testte %20 deadzone çıktı diğer tuşları fena değildi ama. Sanırım 2.500'lük 9. nesil Xbox yolu göründü bana.

Elime ulaştıda 10saniye MGS5 oynadım önümdeki adama nişan alamayınca iade etmeye karar verdim testte %20 deadzone çıktı diğer tuşları fena değildi ama. Sanırım 2.500'lük 9. nesil Xbox yolu göründü bana.
Sizdeki 2. el olduğu için belki analogları bitmiştir. Ben F710 kullandım, analoglarını her ne kadar beğenmesem de millet benim düşüncemin yanlış olduğunu söylüyordu ki analogları yarış oyunu oynamaya yetecek kadardı.

Bilemedim tertemizdi cihaz her şeyide çalışıyordu neyse artık.

Ben hep yarış oyunları oynardım ve yarış oyunlarında da deadzoneun ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Beni üzmemişti. Sizinki sıkıntılı olabilir. Sonuçta 250 liraya almışsınız. Bence iadeyle uğraşmayın. Ama siz bilirsiniz.

Ben hep yarış oyunları oynardım ve yarış oyunlarında da deadzoneun ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Beni üzmemişti. Sizinki sıkıntılı olabilir. Sonuçta 250 liraya almışsınız. Bence iadeyle uğraşmayın. Ama siz bilirsiniz.

Kullanmayacağımki kullanmayacağım ürüne niye onay vereyim yollayacağım gidecek hocam satıcı dürüst değil sormama rağmen deadzone yok dedi lakin gönderdiği üründe deadzone bağımsızlığını ilan etmiş.

Kesinlikle keyif alınacak bir tarafı yoktu bana gelen F310'un ttabiki temizi ile arasında fark vardır elbet çünkü satıcı ilk sahibi değil ona da arkadaşı vermiş arkadaşıda Allah bilir nereden almıştır kısacası çok kullanılmış belli analoga dair bir şey kalmamış.

Güncelleme: Xbox kolu almaya karar verdim kolların fiyatlarına baktığım vakit neredeyse 2 kolun fiyatının 1 konsol kadar olduğunu görünce ve konsolumda olmadığı için dedim bari Xbox One alayım hem kolda gelecek PC dede kullanabilirim diye alıcamm bakalım umarım memnun kalırım. f310 ile arasındaki fark devasa olacak sanırsam.

Dosya Ekleri

• E874D5BA-8E96-4274-B8ED-3F81E554960E.jpeg
    E874D5BA-8E96-4274-B8ED-3F81E554960E.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 5BA713AE-68F6-4AA1-A52B-00D750E9E2C6.jpeg
    5BA713AE-68F6-4AA1-A52B-00D750E9E2C6.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 32
  • CDCDC3BB-DC58-4EF0-A973-FF43128F1C35.jpeg
    CDCDC3BB-DC58-4EF0-A973-FF43128F1C35.jpeg
    54,1 KB · Görüntüleme: 31
Kullanmayacağımki kullanmayacağım ürüne niye onay vereyim yollayacağım gidecek hocam satıcı dürüst değil sormama rağmen deadzone yok dedi lakin gönderdiği üründe deadzone bağımsızlığını ilan etmiş.

Kesinlikle keyif alınacak bir tarafı yoktu bana gelen F310'un ttabiki temizi ile arasında fark vardır elbet çünkü satıcı ilk sahibi değil ona da arkadaşı vermiş arkadaşıda Allah bilir nereden almıştır kısacası çok kullanılmış belli analoga dair bir şey kalmamış.

Güncelleme: Xbox kolu almaya karar verdim kolların fiyatlarına baktığım vakit neredeyse 2 kolun fiyatının 1 konsol kadar olduğunu görünce ve konsolumda olmadığı için dedim bari Xbox One alayım hem kolda gelecek PC dede kullanabilirim diye alıcamm bakalım umarım memnun kalırım. f310 ile arasındaki fark devasa olacak sanırsam.
Yani orta-düşük seviye, titreşimi ve kablosuz özelliği bile olmayan bir kolu ikinci el fiyatının bile yarısına alıp nişancı oyunlarda harikalar beklemişsiniz. Xbox One kolunun ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum fakat evet, f310'dan nişancı oyunlarında daha iyi olacaktır. Keşke en baştan F310 değil daha iyi bir kol alsaydınız daha az uğraşmış olurdunuz.

Vallahi konsol alma niyetim vardı dedim kolu da yanında getireyim diye böyle bir şey yaptım e gidip de yeni çıkan konsollardan alma bütçem yok maalesef bu fotoğraftakini değil de başka bir Xbox One alacağım 2 kollu bakıyorum.

Yani orta-düşük seviye, titreşimi ve kablosuz özelliği bile olmayan bir kolu ikinci el fiyatının bile yarısına alıp nişancı oyunlarda harikalar beklemişsiniz. Xbox One kolunun ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum fakat evet, f310'dan nişancı oyunlarında daha iyi olacaktır. Keşke en baştan F310 değil daha iyi bir kol alsaydınız daha az uğraşmış olurdunuz.
şaheser birşey beklemedim hayır, tek istediğim şey önümdeki adamı vurabilmekti onuda başaramadım maalesef f310 ile. f310 u kötülemiyorum bana satıcı ürünü elinden çıkarabilmek için eksik/yanlış bilgi verdi o yüzden bu kadar sorun yaşandı.

Artı olarak güzelbir PC var zaten konsolu hobi olarak alacağım yani pek beklenti içerisinde değilim.

Bence de sıfır olarak 9. nesil alsaydı daha iyi olabilirdi.

Bu arada meraktan soruyorum 9la 8 arasında share tuşu ve tutuş yerindaki tırtıklar dışında herhangi bir farkı var mıdır hocam? '9. daha iyi olabilirdi' dediğinize göre vardır bir bildiğiniz.

Game changer bir olayı varsa gidip 500-1K fazla verip alayım problem değil.

Son güncelleme: 2 orijinal kollu Xbox One aldım geçtim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı