F310 gamepad alınır mı?

Gaminggentrde uygunda almaya deger değil mi bir sorun çıkaroymu tuşlar.

Arkadaşın attığı 8BitDo kontrolcü çöp F serisinden kat kat daha üstün. Stok bitmeden en kısa sürede alın.

Peki hocam ne kdr süre kullanıyorsunuz tuşlarda çökme gibi sorun oluyor mu şikayetlerde öyle yazan oluyor ondan sordum.

1 yıldır birçok oyun bitirdim ve öyle bir sorunla karşılaşmadım oynadığım oyunlar arasında DMC serisi, GoW, Sekiro, Elden Ring gibi oyunlar var.

Arkadaşın attığı 8BitDo kontrolcü çöp F serisinden kat kat daha üstün. Stok bitmeden en kısa sürede alın.
Arada fiyat farkı da var ama.

1 yıldır birçok oyun bitirdim ve öyle bir sorunla karşılaşmadım oynadığım oyunlar arasında DMC serisi, GoW, Sekiro, Elden Ring gibi oyunlar var.

Arada fiyat farkı da var ama.

F310 değeri maksimum 300TL idir. Çakma Hadron kontrolcülerle tek farkı Logitech ismi olması. Xbox sertifikalı bir kontrolcü 850TL'ye satılırken niye F serisi bir çöpü alalım? 850 TL'ye 8BitDo Ultimate Wireless bulunmaz bir nimet. Eğer elimde olmasaydı kesinlikle alırdım.

Hocam 300 tl ithalat parasını görmediniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…