Pikachewie
Hectopat
- Makaleler
- 1
O zaman üzmez ben başka bir sıkıntısını görmedim 1 yıldır.Yok hocam ps1 ps2 emulator için arıyorum
O zaman üzmez ben başka bir sıkıntısını görmedim 1 yıldır.Yok hocam ps1 ps2 emulator için arıyorum
Peki hocam ne kdr süre kullanıyorsunuz tuşlarda çökme gibi sorun oluyor mu şikayetlerde öyle yazan oluyor ondan sordumO zaman üzmez ben başka bir sıkıntısını görmedim 1 yıldır.
Gaminggentrde uygunda almaya deger dimi bi sorun çıkaroymu tuşlarUzun süredir hem F310 hem F710 kullanıyorum. Ergonomisi biraz kötü onun dışında bir sorun yok.
Gaminggentrde uygunda almaya deger değil mi bir sorun çıkaroymu tuşlar.
Peki hocam ne kdr süre kullanıyorsunuz tuşlarda çökme gibi sorun oluyor mu şikayetlerde öyle yazan oluyor ondan sordum.
Arada fiyat farkı da var ama.Arkadaşın attığı 8BitDo kontrolcü çöp F serisinden kat kat daha üstün. Stok bitmeden en kısa sürede alın.
Amazondakimi1 yıldır birçok oyun bitirdim ve öyle bir sorunla karşılaşmadım oynadığım oyunlar arasında DMC serisi, GoW, Sekiro, Elden Ring gibi oyunlar var.
Arada fiyat farkı da var ama.
Evet Amazondan almıştım.Amazondakimi
1 yıldır birçok oyun bitirdim ve öyle bir sorunla karşılaşmadım oynadığım oyunlar arasında DMC serisi, GoW, Sekiro, Elden Ring gibi oyunlar var.
Arada fiyat farkı da var ama.
Hocam 300 tl ithalat parasını görmediniz mi ?F310 değeri maksimum 300TL idir. Çakma Hadron kontrolcülerle tek farkı Logitech ismi olması. Xbox sertifikalı bir kontrolcü 850TL'ye satılırken niye F serisi bir çöpü alalım? 850 TL'ye 8BitDo Ultimate Wireless bulunmaz bir nimet. Eğer elimde olmasaydı kesinlikle alırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.