F5 tuşu çalışıyor ancak işlevi yok

adigemehmet

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Klavyem Redragon K586RGB. Şu anda F5 tuşum çalışmıyor. Test sitesinde test ettim ve garip bir şekilde bütün tuşlarda bastığımda siteden ses gelirken F5 tuşuna bastığımda ses gelmiyor ancak yine de bastığımı algılıyor site.

Bunun çözümü nedir? Buyurun bu da videosu. Ayrıca F5 tuşumun şu an gerçekten hiçbir işlevi yok.

Merhaba. Klavyem Redragon K586RGB. Şu anda F5 tuşum çalışmıyor. Test sitesinde test ettim ve garip bir şekilde bütün tuşlarda bastığımda siteden ses gelirken F5 tuşuna bastığımda ses gelmiyor ancak yine de bastığımı algılıyor site.

Bunun çözümü nedir? Buyurun bu da videosu. Ayrıca F5 tuşumun şu an gerçekten hiçbir işlevi yok.
Fn + F5 tuşuna basıp dener misin bir de?

İşe yaradı teşekkür ederim. Bu neden olur açıklayabilir misiniz? Olayın mantığını anlamak için soruyorum
F5 tuşunun genel olarak CTRL + R sayfa yenileme gibi bir özelliği vardır yani. Laptoplarda da boş görünür zaten FN + F5 tuşuna bastığımızda sayfa yenilenir. F5 tuşunun belirli oyunlardaki işlevi hariç sayfa yenileme dışında bir işlevi yok. İyi sosyaller, eğer sorununuz çözümlendiyse ilgili bilgiyi çözüm olarak raporlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı