Gamepower klavyenin "S" tuşu basmıyor

Daha fazla  
Gamepower Saber marka red switch klavye kullanıyorum. Yaklaşık 2 hafta önce klavyenin s tuşu ara sıra basmamaya başladı. 1 hafta daha kullandıktan sonra s tuşu bayağı gitti. Klavyeyi çıkarıp başka bir klavye kullanalı 1 hafta oldu. Şimdi baktığımda s tuşu sorunsuz çalışıyor gibi. Ama eminim ki birkaç gün daha kullanırsam yine arıza yapacak. Ben yarın bu klavyeyi garantiye götürmeyi planlıyordum, şu an s tuşunda sorun olmadığı için garanti bana bu klavye sorunsuz der mi? Switchin içine bir şeyler sıkıp tamir etmek istemiyorum. Edebilirsem iade, edemezsem değişim yapmak istiyorum.

Ne zaman aldın? Hemen elden çıkarmaya bak. Servise gönder tamir veya değişim olsun, sat.

Yeni gelen Gamepower Saber da aynı sorunu yapacak. Kronik.

Tavsiyem klavyeyi çıkartıp içerisindeki boşluğa çakmak gazı sıkmanız bende Gamepower kullanıyorum arada sırada basmama sorunları oluyor bu şekilde bir çözümü mevcut.

Tavsiyem klavyeyi çıkartıp içerisindeki boşluğa çakmak gazı sıkmanız bende Gamepower kullanıyorum arada sırada basmama sorunları oluyor bu şekilde bir çözümü mevcut.

İçerisindeki boşluk derken sorunlu tuşu söktüğünüzde ufak bir delik oluyor içerisinde çakmak gazının ucuyla oraya biraz basarsanız düzelir büyük ihtimal ben öyle çözdüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı