F710 alınır mı?

Rahatlık açısından ben Xbox tercih ederdim, ancak DS4 de fena değil, gerçekten çok hafif. Burada kararı size bırakıyorum açıkçası, hangi tarz daha çok hoşunuza gidiyorsa onu alın. Ancak söyleyeyim, DS4'ün tuşları Xbox kadar büyük değil, eliniz terleme yapınca pek güzel bir his oluşmuyor kolda. Ekstra olarak triggerları hassas olsa da Xbox'a göre biraz daha küçük.

F1 2021 oynuyorum RT LT tuşlarında ki hassasiyeti ve analogdaki hassasiyeti önemli benim için konfor olarak çok bakmıyorum.

F1 2021 oynuyorum RT LT tuşlarında ki hassasiyeti ve analogdaki hassasiyeti önemli benim için konfor olarak çok bakmıyorum.
Hassasiyet ikisinde de var. Hatta triggerları daha büyük olduğu için ekstra hassaslaşabilir Xbox kolu. @BERWAR birkaç gündür kullanıyor, kendisi çok tecrübeli değil ancak yine de bilgi verebilir.

RT ve LT tuşlarının hassasiyetini sevdim Xbox 9. nesil kolunda. Tırtıklı bir yapıya sahip RT ve LT tuşları ayrıca. 3 günlük deneyiminde memnun kaldım açıkçası. İkinci el uygun bulursan alabilirsin. Şahsen gidip 1200 1300 Xbox 9. nesil koluna vermem çok pahalı çünkü. Piyasadaki en iyi kol bana göre Xbox 9. nesil. Bu arada ben kola 1200 1300 TL vermedim. Series S aldığım için bende mevcut.

RT ve LT tuşlarının hassasiyetini sevdim Xbox 9. nesil kolunda. Tırtıklı bir yapıya sahip RT ve LT tuşları ayrıca. 3 günlük deneyiminde memnun kaldım açıkçası. İkinci el uygun bulursan alabilirsin. Şahsen gidip 1200 1300 Xbox 9. nesil koluna vermem çok pahalı çünkü. Piyasadaki en iyi kol bana göre Xbox 9. nesil. Bu arada ben kola 1200 1300 TL vermedim. Series S aldığım için bende mevcut.
2.El series kolu 900 1000 TL aralarında dolaşıyor.

@Lanetli mavi ekran Niye gülüyorsun komik bir şey mi var?

Sıfırı 1170 TL.

Aynen kardeşim adamın işi gücü yokta bir pilli gamepade 1170 TL verecek onunda daha pil masrafı var, şarj kiti masrafı var Bluetooth adaptör masrafı var ohohoh say sat bitmez.

@Lanetli mavi ekran Niye gülüyorsun komik bir şey mi var?

Sıfırı 1170 TL.

Bir de attığın kol ithalatçı garantili. Hiç utanmıyor musun sen? Bu kol 2 ay önce TR garantilisi 670 TL'ye satılıyordu. Kol bozulduğu anda cinali gibi kalırsın. Söveceğin şey o kol, pil, adaptör ve şarj kiti masrafına olur.

Aynen kardeşim adamın işi gücü yokta bir pilli gamepade 1170 TL verecek onunda daha pil masrafı var, şarj kiti masrafı var Bluetooth adaptör masrafı var ohohoh say sat bitmez.

Bir de attığın kol ithalatçı garantili. Hiç utanmıyor musun sen? Bu kol 2 ay önce TR garantilisi 670 TL'ye satılıyordu. Kol bozulduğu anda cinali gibi kalırsın. Söveceğin şey o kol, pil, adaptör ve şarj kiti masrafına olur.

Bu orijinal midir?

Mesajları okumuyor musun? Yukarıda da yazmışım bir kola o kadar para verilmez diye. Sen ikinci eli o kadar deyince sıfır fiyatını belirttim sadece.
Şahsen gidip 1200 1300 Xbox 9. nesil koluna vermem çok pahalı çünkü.

Hiç utanmıyor musun sen?
Adam akıllı konuş. Mesajları doğru düzgün oku.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı