Fabrikadan nasıl tazminat alınır?

Sedat Güven 99

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bir fabrikada çalışıyorum. Burada 1 buçuk sene oldum. Kıdem tazminatını nasıl alabilirim? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben bir fabrikada çalışıyorum. Burada 1 buçuk sene oldum. Kıdem tazminatını nasıl alabilirim? Yardımcı olur musunuz?

O sana bağlı bir şey değil fabrika senin başka bir bölüme verirse sende istemezsen çıkışı fabrika verir o zaman alırsın veya fabrikasi seni basbaya kovmasi gerek işi yapmazsa tutanak tutarlar parasız yollarlar.

İlk şartı tamamlamışşsın en az 1 yıl çalışanlar kıdem tazminatına hak kazanır. Nasıl alabilirsin sorusunada şöyle bir cvp verelim, ya işveren seni haksız yere çıkaracak yada sen haklı bir nedenle çıkacaksın. İnternete haklı nedenle fesih yazarsan bir çok bilgiye ulaşırsın. kendi isteğiyle sebepsiz yere İstifa edenler tazminat alamaz bilgin olsun. 1.5 yıllık tazminatın pek bir şey şey tutmaz 1,5 brüt maaşın diyebiliriz sadece damga vergisi kesiliyor tazminattan oda çok az zaten. Detaylı hesaplamak istersen kıdem ve ihbar hesapla

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı