Facebook hesabında adıma ödeme yapılması

BeritKaan

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci :)
Merhaba, bu sabah Facebook'a girdim. Site komple baştan aşağı Çince idi sanırım (Asya dillerini bilmiyorum) bir sayfa açılmış ve o sayfaya için para yüklenmiş. Ne yapacağımı bilmiyorum, sayfayı kaldırdım. Şifre ve e posta adresini değiştirdim ama ilk gördüğümde korktum. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

bandicam 2020-11-14 13-55-34-465.jpg

bandicam 2020-11-14 13-55-48-354.jpg

bandicam 2020-11-14 13-56-03-401.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
hesabın şifresini değiştir ve 2 aşamalı doğrulamasını etkinleştir (eğer hepsini yaptıysan) ödeme yaparken kredi kartın vs ini kaldır hesaptan sonra da facebook iletişime geç en iyisi bu olur bence

Kullanılacak bir para birimi değil, Hint parası sanırım. Emin olamadım. Facebook desteğe ilettim, umarım ne var, ne yok temizlerler.
Tayland Bahtı yazıyor. Merak edip baktım, 107.13 Tayland Bahtı 27,22 TL ediyor. Facebook desteğe iletmen iyi olmuş. İyi bir açıklamayla geri dönüş yapacaklarını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı