Merhaba. Facebook üzerinden bir dayıya ad soyad ve IBAN gönderdim. Para göndermedi ancak şikayet edeceğini söylüyor. Herhangi bir suçta bulunmadım. Kendisi 18 yaşının altında birine taciz etti. Başıma bir iş gelir mi?
Dolandırmaya mı çalışıyordunuz şahsı?
Dolandırmaya mı çalışıyordunuz şahsı?
Merhaba. Facebook üzerinden bir dayıya ad soyad ve IBAN gönderdim. Para göndermedi ancak şikayet edeceğini söylüyor. Herhangi bir suçta bulunmadım. Kendisi 18 yaşının altında birine taciz etti. Başıma bir iş gelir mi?
O zaman siz şikayetçi olun.Sayılır ama herhangi bir şey yapmadım ve sadece aradı onda kanıt yok ama bende var.
Hocam ben şikayetçi olmam da ismim soyismim var onda baska türlü biseyler diyip sikayet ederse başım belaya girer mi?Hocam bir şey olacağını sanmam dayı emniyete gidip ne diyebilir ki size sarkmış zaten sizde kanıtlarsınız herhalde bunu eğer SS aldıysanız yani sende onu tehdit et bence ama ikinizde suçlusunuz maalesef.
O zaman siz şikayetçi olun.
Hocam ben şikayetçi olmam da ismim soyismim var onda baska türlü bir şeyler deyip sikayet ederse başım belaya girer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.