Facebook'taki birisi şikayet edeceğini söylüyor

Egebt

Decapat
Merhaba. Facebook üzerinden bir dayıya ad soyad ve IBAN gönderdim. Para göndermedi ancak şikayet edeceğini söylüyor. Herhangi bir suçta bulunmadım. Kendisi 18 yaşının altında birine taciz etti. Başıma bir iş gelir mi?

Merhaba. Facebook üzerinden bir dayıya ad soyad ve IBAN gönderdim. Para göndermedi ancak şikayet edeceğini söylüyor. Herhangi bir suçta bulunmadım. Kendisi 18 yaşının altında birine taciz etti. Başıma bir iş gelir mi?

Hocam bir şey olacağını sanmam dayı emniyete gidip ne diyebilir ki size sarkmış zaten sizde kanıtlarsınız herhalde bunu eğer SS aldıysanız yani sende onu tehdit et bence ama ikinizde suçlusunuz maalesef.

Sayılır ama herhangi bir şey yapmadım ve sadece aradı onda kanıt yok ama bende var.
O zaman siz şikayetçi olun.

Hocam bir şey olacağını sanmam dayı emniyete gidip ne diyebilir ki size sarkmış zaten sizde kanıtlarsınız herhalde bunu eğer SS aldıysanız yani sende onu tehdit et bence ama ikinizde suçlusunuz maalesef.

O zaman siz şikayetçi olun.
Hocam ben şikayetçi olmam da ismim soyismim var onda baska türlü biseyler diyip sikayet ederse başım belaya girer mi?

Hocam ben şikayetçi olmam da ismim soyismim var onda baska türlü bir şeyler deyip sikayet ederse başım belaya girer mi?

Hocam sanmıyorum pek ya ihtimal vermiyorum ne diyebilir ki en fazla yani zaten dese bile kanıtı yok herhalde eğer varsa zaten sıkıntı ama yoksa bir problem yaratmaz eğer yalan yanlış şeyler söyleyip şikayetçi olursa ve ifadeye çağırılırsanız böyle bir durumdan dolayı sizde onun yaptıklarını SS aldıysanız gösterebilirsiniz yanan kişi o olur büyük ihtimalle ama böyle bir risk alacağını düşünmüyorum eğer alırsada 3 IQ falandır diye düşünüyorum çok takmamanızı öneririm bir şey yapamaz diye düşünmekteyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı