Facebook'tan gelen mail

• Konuyu başlatan xcxc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 12.322
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xcxc

Hectopat
Arkadaşlar bugün hotmail hesabıma bir mail geldi. Açmak konusunda tereddütte kaldım. Facebook hesabımda herhangi bir değişiklik yapmadığım halde geldiği için şüphelendim. Adrese bir bakarmısınız? Güvenli mi spam mı açabilirmiyim?
Adsız.jpg

Bu maili genellikle bendede hep geliyordu. Örnek olarak sen şifreyi yanlış yazıpta yanlış yazdınız uyarısını verdirtirseniz bu mail otomatik gelir ama bir de önceden gelen mail varsa tabi silmediyseniz bir mail adresi onaylaması yapın ondan sonra durumu belirleyin zaten linke basmana gerek olmaz zaten genellikle. Ama mail deki linke basma psikolojisinden basılıyor. Bana hepsiburada.com dan tanıtım gelmiş gibi bir mail geldi ama zaten mailde tıklama yapmam sırf okundu diye görünsünb diye mail görüntüleyip değiştiririm. Google da spam işaretlemiş baktım aynı e-mail adresinden tanıtımlardan da var hem de aynısı. Zaten tıklamıyordumda yine de e-mail adresini öbürüyle kontrol ettim. Kısaca önceden gelen maile benzer aynı mail varsa ikisi arasında kontrol et.

Hocam Facebook hesabımda herhangi bir değişiklik yapmadığımdan dolayı güvenemedim ve maili açmadan sildim. Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı