Faceit AC Açıkken FPS Düşmesi Sorunu

Bore

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
CS:GO oyununda normal MM-topluluk sunucuları-basit eğlence vs. modlarında hiçbir şekilde FPS drop yaşamıyorum. Fakat son zamanlarda Faceit sunucularında Anti-cheat'i aktifleştirdiğimde uzun aralıklar ile FPS drop yaşamaktayım. FPS_max 75 kodu aktif. Monitörüm 75 Hz. Anti-cheat için Windows update uyarısı almış idim. Güncellemeleri tamamladım. Temiz bir şekilde Anti-cheat i tekrar aktifleştirdim. Acaba update yüzünden midir diyerek yüklü güncelleştirmelerden Anti-cheat için gerekli olan hariç tüm güncellemeleri kaldırdım. Fakat sorunum devam etmekte. Böyle bir sorun yaşayan var ise dilerim yardımcı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
O şekilde denedim. İşlemcim çok eski olduğundan sürekli fps drop yaşıyorum. Aksine sabitlersem stabil bir şekilde düşüş yaşamadan oynabiliyorum. (AMD Phenom ii x4 955 3.20 GHz + GTX 750 Ti)

Bu genel olarak Faceit arayüzünün sorunudur. Maç lobisinde haritalar belirlenip maça girmeden evvel çıkan "Go to server" yazısına tıklamak yerine server ip'sini kopyalayıp (altta simge çıkar "Copy to clipboard" diye) oyunu açtıktan sonra konsola yapıştırıp girmelisiniz. Genelde konsola şunun gibi birşey yapışır "connect 82.168.25.xxx" gibi

Bu genel olarak Faceit arayüzünün sorunudur. Maç lobisinde haritalar belirlenip maça girmeden evvel çıkan "Go to server" yazısına tıklamak yerine server ip'sini kopyalayıp (altta simge çıkar "Copy to clipboard" diye) oyunu açtıktan sonra konsola yapıştırıp girmelisiniz. Genelde konsola şunun gibi birşey yapışır "connect 82.168.25.xxx" gibi
Dediğiniz gibi yapmaktayım zaten. Bir tespite sahibim. Sistemimde 4 Gb ram bulunuyor. Sistem bilgisinden baktığımda kullanılabilir fiziksel bellek : 1.66 Gb olarak gözüküyor. Sorun bundan kaynaklı olabilir mi ? Çözüm olarak msconfig ten gereksiz hizmetleri devre dışı bırakıp, kullanılabilir ram miktarını artırıp tekrar deneyeceğim ve sonucu paylaşacağım.
Dediğiniz gibi yapmaktayım zaten. Bir tespite sahibim. Sistemimde 4 Gb ram bulunuyor. Sistem bilgisinden baktığımda kullanılabilir fiziksel bellek : 1.66 Gb olarak gözüküyor. Sorun bundan kaynaklı olabilir mi ? Çözüm olarak msconfig ten gereksiz hizmetleri devre dışı bırakıp, kullanılabilir ram miktarını artırıp tekrar deneyeceğim ve sonucu paylaşacağım.
güncelleme: Olumsuz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı