Şimdi hallettim. UEFI/CSM yi sadece UEFI olarak değiştirdim oldu oh çok şükür. Çok teşekkür ederim size. Hakkınızı helal edin.Maalesef herhangi bir bilgi bulamadım, laptop BIOS'ları değişik oluyor. Deneme yanılma yöntemi ile biraz daha kurcalamanızı öneririm.
Hayır değişmiyor. o kilitli kutucuk ona tıklayamıyorum.Yukarıdaki System mode kısmı değişebiliyor mu?
Modu Custom yaptığınızda da mı değişmiyor?
Laptopunuzun tam modelini yazar mısınız?Hayır değişmiyor. Tam 6 saattir uğraşıyorum. PC'yi formatladım falan yok yani. Düzelmiyor.
Laptopunuzun tam modelini yazar mısınız?
Maalesef herhangi bir bilgi bulamadım, laptop BIOS'ları değişik oluyor. Deneme yanılma yöntemi ile biraz daha kurcalamanızı öneririm.MSI GL65 9sc.
Şimdi hallettim. UEFI/CSM yi sadece UEFI olarak değiştirdim oldu oh çok şükür. Çok teşekkür ederim size. Hakkınızı helal edin.Maalesef herhangi bir bilgi bulamadım, laptop BIOS'ları değişik oluyor. Deneme yanılma yöntemi ile biraz daha kurcalamanızı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.