Faceit AC TPM kanıtlama hatası: battle-AX A520M-K M.2 V14 ve R5 5600

snageX

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Anakart
battLE-AX A520M-K M.2 V14
İşlemci
R5 5600
Faceit AC kullanmaya çalışıyorum fakat yeni güncelleme ile sanırım yeni hile koruması güncellemeleri gelmiş, bu yüzden bazı zorunluluklar gelmiş. Bilgisayarımı formatladım, BIOS güncelledim, TPM açtım, TPM temizledim, IOMMU açtım fakat Faceit AC hâlâ hata veriyor. Görsellere hataları ve işinize yarayacak görselleri bıraktım. Anakartım BATTL-E-AX A520M-K M.2 V14.

Dosya Ekleri

• 1764357574351.png
    1764357574351.png
    27,7 KB · Görüntüleme: 10
  • 1764357609140.png
    1764357609140.png
    7,6 KB · Görüntüleme: 7
  • 1764357630468.png
    1764357630468.png
    4,7 KB · Görüntüleme: 8
  • 1764357641891.png
    1764357641891.png
    25,4 KB · Görüntüleme: 9
Hocam bende açtıgım halde Valorant'ta olmuyordu belki faceitdede olur
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu denemediysen bunu da deneyebilirsin. ben bunu denediğimde düzelmişti

Hocam bende açtıgım halde Valorant'ta olmuyordu belki faceitdede olur
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu denemediysen bunu da deneyebilirsin. ben bunu denediğimde düzelmişti

Yok dostum olmadı

çözebildiniz mi ? csm kapattım secure'yi açtım herşeyi denedim olmuyor
Faceit ve anakart üreticisi ile görüştüm faceit için 3.90.0.5ten yüksek bir üretici versiyonu gerekiyormuş benimki de tam sınırda kaldı ve güncelleme vermiyor colorful muhtemelen anakartı değişmem gerekecek ama bir oyun için anakart değişir miyim orası şüpheli.

Benim 3.92.0.5 ama olmuyor. Muhtemelen sana yanlış bilgi verildi başka bir yolu olması lazım. Bende Asrock B450M HDV R.40 var ve benim pc den daha kötü pc olan arkadaşlarımda bile bu sorun yok. Sorun olmayanlarda sorduğum kadarıyla win11 kullanıyorlar benim 10 bir de 11 de deneyeceğim

Dostum çözdüm. Önce bios'u güncelledim. (bir kaç saat önce de yapmıştım ama beta olmayan versiyon olsun diye bir kaç sürüm eskiyi güncellemiştim). Şimdi son sürüme güncelledim. Tekrar denedim IOMMU kapalı hatası verdi. Güncellemeden sonra tekrar bios'a girip IOMMU yu açtım. Bu seferde bios'u güncellediğim için daha önce yaptığım ayar gitti secure boot'u tekrar açmamı istedi ve düzeldi. (Secure boot'u açmak için önce CSM'yi kapatman gerekiyor. Hatta CSM'yi kapattıktan sonra kaydedip çık tekrar biosa gir ve secure boot'u öyle aç. ikisini arka arkaya açtırmıyor) Bu arada benim anakartımda böyle belki sende csm'yi kapatmadan secure boot'u açtırır. Dene yapamazsan yaz buradayım

Son düzenleme:
Benim 3.92.0.5 ama olmuyor. Muhtemelen sana yanlış bilgi verildi başka bir yolu olması lazım. Bende Asrock B450M HDV R.40 var ve benim pc den daha kötü pc olan arkadaşlarımda bile bu sorun yok. Sorun olmayanlarda sorduğum kadarıyla win11 kullanıyorlar benim 10 bir de 11 de deneyeceğim

Dostum çözdüm. Önce bios'u güncelledim. (bir kaç saat önce de yapmıştım ama beta olmayan versiyon olsun diye bir kaç sürüm eskiyi güncellemiştim). Şimdi son sürüme güncelledim. Tekrar denedim IOMMU kapalı hatası verdi. Güncellemeden sonra tekrar bios'a girip IOMMU yu açtım. Bu seferde bios'u güncellediğim için daha önce yaptığım ayar gitti secure boot'u tekrar açmamı istedi ve düzeldi. (Secure boot'u açmak için önce CSM'yi kapatman gerekiyor. Hatta CSM'yi kapattıktan sonra kaydedip çık tekrar biosa gir ve secure boot'u öyle aç. ikisini arka arkaya açtırmıyor) Bu arada benim anakartımda böyle belki sende csm'yi kapatmadan secure boot'u açtırır. Dene yapamazsan yaz buradayım
Yok dostum denedim ama olmadı benim bios zaten en güncelinde, CSM kapalı, IOMMU açık, TPM 2.0 seçili ve Secure BOOT açık yani açıkçası her şey açık ama bir türlü olmuyor kanıtlama diye bir şey var onu aktif edemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı