Faceit açınca CS:GO açılmıyor

Gasijh

Hectopat
Herkese selamlar arkadaşlar, artık CS:GO'da olan hile ve toxicler yüzünden geçte olsa Faceit geçmeyi düşündüm. Her şeyi yükledim kayıt oluşturdum tamam sonra Faceit AC (Faceit antı cheat) yükledim. Faceit'te maç girmek istedim açtım Faceit AC'yi ardından CS:GO'ya girmeye çalışıyorum oynaya tıklıyorum açılır gibi oluyor ekran gelmeden bir daha oyna yazısı geri dönüyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Araştırdım bulamadım.

Herkese selamlar arkadaşlar, artık CS:GO'da olan hile ve toxicler yüzünden geçte olsa Faceit geçmeyi düşündüm. Her şeyi yükledim kayıt oluşturdum tamam sonra Faceit AC (Faceit antı cheat) yükledim. Faceit'te maç girmek istedim açtım Faceit AC'yi ardından CS:GO'ya girmeye çalışıyorum oynaya tıklıyorum açılır gibi oluyor ekran gelmeden bir daha oyna yazısı geri dönüyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Araştırdım bulamadım.

Birden fazla tıklamayın. Ya oyuna girmeden AC'yi etkinleştirip oyuna girdikten sonra maç arayın ya da her şeyi oyun kapalıyken yapıp maç bulunduğunda 1 kere tıklayıp bekleyin.

İşte sorun orada zaten acyi başalttıktan sonra oyuna girmiyor açılmıyor oyun.
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen ya.
Ya yok mu 1 Allahın kullu cevap verecek yardımcı olacak.

Son düzenleme:

Aynı sorun bende de var hatta ilk maçıma bağlanamadığım için ban yemiştim. Faceit ac yi oyunu açmadan açmam gerektiği için önce onu çalıştırıyorum daha sonra csgo yu açıyım derken ekran siyah oluyo oyun açılcak gibi oluyo ama açılmada kapanıyor. Çözüm için bir sürü yere baktım, dosyaları doğruladım, bilgisayarı yeniden başlattım, oyunu kısa yoldan değil de steamden çalıştırdım ama hiçbir şey değişmedi. Bir sürü kişide bu sorun olmasına rağmen çözüm olmaması da ayrı bir şey zaten. Eğer çözüm bulan olursa bana da haber verirse çok sevinirim.

Merhabalar,Öncelikle konuya girmeden önce şunu söyleyebilirim;Ben de bu hatayı daha bu sabaha kadar yaşıyordum.Ben bu sorunu Windows 7 Ultimate kullanırken yaşıyordum ve sürekli bu tür hatalar alıyordum.Çözümü Windows 7'den Windows 10'a alarak buldum eğer bilgisayarınız Windows 7 ise Windows 10 yaparsanız sizinde sorununuz çözülebilir.Eğer ki bilgisayarınız Windows 10 ise format atmayı deneyebilirsiniz.Umarım yardımcı olmuşumdur.

Bu sorun hala çözülemedi mi? Bende de var ve kafayı yemek üzereyim. Windows 10 Pro kullanıyorum, crackli tabii. Ticket falan attım ama cevap gelmedi. Saçmalıktan başka bir şey değil. 200 GB'lık oyunum var totalde. FACEIT için 0'dan mı indireceğim hepsini? Saçmalık ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı