Faceit anti cheat açmadan nasıl girebiliyorlar?

Faceit iyice mm'e dönmumüs harbi. Ben 1 levelim ffa dm 10 levellik adamlarla oynuyorum onlar daha kolay geliyor bune böyle wallbang, pre-fire illallah geldi

Arkadaşlar merhaba. Benim bir arkadaşım da dahil olmak üzere FACEIT anti cheat açtırmadan oyuna sokuyor. Ben 1 kere bile bu şekilde giremiyorum. Bunu nasıl yapıyorlar? Madem keyfimize göre bize neden açtırıyor illa? Bilgisi olan arkadaşlar var mıdır? Artık anti Cheat'siz adamların saçma sapan vuruşlarından bıktım.

Benim abimin Steam hesabı var onda FACEIT AC'siz girebiliyorum ve hile değiliz bende açmıyorum abimde açmıyor ama abime sorduğumda bilmiyorum neden AC siz girebildiğimi dedi güvenirlikle alakalı bir şey galiba yani bir şekilde AC siz girilebiliyor hileleyle alakalı bir şey değil.
Yazılımsal bir sıkıntı O, ben anticheat açmadan direk girebiliyorum nedense hiçbir fikrim yok yüklemeden giriyorum. Yazılımsal ya da profilin report yemesine göre açtırıyor olabilir nasıl bir algoritması var çözmüş değilim.

Yazılımsal bir şey değil ben abimin FACEIT hesabıyla AC siz girebiliyorum ama aynı PC de kendi FACEIT hesabımla AC siz giremiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı