- Makaleler
- 5
Bugün Faceit Client'i indirerek 5 VS 5 Faceit girdim ve sorun yaşamadan oynadım. Fakat işin ilginç tarafı ise bunu Faceit Anti-Cheat'i bilgisayarıma kurmadan gerçekleştirdim.
Evet aynen bende öyle oynayabiliyorum, nedenini bilmiyorum, arkadaşlarım oynayamıyor indirmeden.Bugün Faceit Client'i indirerek 5 VS 5 Faceit girdim ve sorun yaşamadan oynadım. Fakat işin ilginç tarafı ise bunu Faceit Anti-Cheat'i bilgisayarıma kurmadan gerçekleştirdim.
Peki arkadaşlarınız ile aynı sunucuda oynayabiliyor musunuz?Evet aynen bende öyle oynayabiliyorum, nedenini bilmiyorum, arkadaşlarım oynayamıyor indirmeden.
Yaklaşık 35.maçım gibi bir şey olabilir. Hala istemedi.Evet aynı sunucuda oynayabilirsiniz, belirli bir maç sınırı var. O sayıyı geçtikten sonra sizden de indirmenizi isteyecek.
Evet.Peki arkadaşlarınız ile aynı sunucuda oynayabiliyor musunuz?
Faceit, MM'den daha zormuş bu arada.Yaklaşık 35.maçım gibi bir şey olabilir. Hala istemedi.
Evet.
Maç aratmayı başlatırken seçiliyor olması lazım. AC kapalı girersen karşına da öyle gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.