peyamidede Femtopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #1 RAM 16 Ekran kartı Asus rx 6600 Anakart gigabyte A 520 mk V2 İşlemci Ryzen 5500 FACEIT oynamak istiyorum ama anti cheatini indirdiğim zaman bana "TPM 2.0 is disabled. Please enable it" hatası veriyor, ne yapabilirim?
FACEIT oynamak istiyorum ama anti cheatini indirdiğim zaman bana "TPM 2.0 is disabled. Please enable it" hatası veriyor, ne yapabilirim?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.872 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #2 Anakartın TPM 2.0 destekliyormu? Destekliyorsa BIOS'tan aktif etmen gerek. Artı 0 Eksi
KS KS peyamidede Femtopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #3 kxy dedi: Anakartın TPM 2.0 destekliyormu? Destekliyorsa BIOS'tan aktif etmen gerek. Genişletmek için tıkla... Destekleyip desteklemediğini biraz araştırdım ancak bir bilgiye ulaşamadım he birde windows 10 kullanıyorum Artı 0 Eksi
kxy dedi: Anakartın TPM 2.0 destekliyormu? Destekliyorsa BIOS'tan aktif etmen gerek. Genişletmek için tıkla... Destekleyip desteklemediğini biraz araştırdım ancak bir bilgiye ulaşamadım he birde windows 10 kullanıyorum
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.872 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #4 peyamidede dedi: Destekleyip desteklemediğini biraz araştırdım ancak bir bilgiye ulaşamadım he birde windows 10 kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Destekledigini gormek icin baslat menusunden tpm.msc yazip aratirmisiniz? Artı 0 Eksi
peyamidede dedi: Destekleyip desteklemediğini biraz araştırdım ancak bir bilgiye ulaşamadım he birde windows 10 kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Destekledigini gormek icin baslat menusunden tpm.msc yazip aratirmisiniz?
KS KS peyamidede Femtopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #5 kxy dedi: Destekledigini gormek icin baslat menusunden tpm.msc yazip aratirmisiniz? Genişletmek için tıkla... kxy dedi: Destekledigini gormek icin baslat menusunden tpm.msc yazip aratirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 18 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
kxy dedi: Destekledigini gormek icin baslat menusunden tpm.msc yazip aratirmisiniz? Genişletmek için tıkla... kxy dedi: Destekledigini gormek icin baslat menusunden tpm.msc yazip aratirmisiniz? Genişletmek için tıkla...
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.872 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #6 peyamidede dedi: Eki Görüntüle 2493265 Eki Görüntüle 2493309 Genişletmek için tıkla... Destekliyor olmasi lazim bu anakart modelinin yukarida yazdiginizi simdi gordum. BIOS uzerinden acmayi denermisiniz. BIOS guncellemesi varsa onuda yapın. Artı 0 Eksi
peyamidede dedi: Eki Görüntüle 2493265 Eki Görüntüle 2493309 Genişletmek için tıkla... Destekliyor olmasi lazim bu anakart modelinin yukarida yazdiginizi simdi gordum. BIOS uzerinden acmayi denermisiniz. BIOS guncellemesi varsa onuda yapın.
KS KS peyamidede Femtopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #7 Biosu açtığımda tam olarak ne yapmalıyım ? bu arada sorunuma vakit ayrıdığınız için şimdiden teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Biosu açtığımda tam olarak ne yapmalıyım ? bu arada sorunuma vakit ayrıdığınız için şimdiden teşekkür ederim