Faceit hesabıma giremiyorum

Desertive

Megapat
Faceit hesabımda iki faktörlü güvenliği açmıştım. Her girişte telefondan Google authenticator'dan bir kod yazarak giriyordum fakat telefonum bozuldu. Faceit hesabıma nasıl girebilirim?

@Desertive, Faceit ile e-postanız üzerinden iletişime geçmekten başka çareniz bulunmuyor. İletişime geçip hesabın size ait olduğunu onaylarsanız, 2FA (iki adımlı doğrulamayı) hesabınızda devre dışı bırakılacaktır. Size geri dönüş yapmaları en fazla iki gün sürecektir.
Ticket attım faceitten e-posta geldi şöyle bir soru var

Finally, could you please attach photo ID as either a .jpg, .pdf or .bmp attachment so we can verify the account is yours. The main details we need with this is your full name and date of birth.

kimlik fotoğrafımı mı istiyor?

Finally, could you please attach photo ID as either a .jpg, .pdf or .bmp attachment so we can verify the account is yours. The main details we need with this is your full name and date of birth.
Son olarak, hesabın size ait olduğunu doğrulayabilmemiz için fotoğraflı kimliğinizi .jpg, .pdf veya .bmp eki olarak ekleyebilir misiniz? Bununla ihtiyacımız olan ana detaylar tam adınız ve doğum tarihinizdir.
Hesabın size ait olduğunu doğrulayabilmek için fotoğraf bulunan kimliğinizi istiyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı