CS:GO kendi sunucularında olmadığın sürece Trust Factor ne yaparsan yap değişmez. Ayrıca FACEIT devride bitti denebilir çünkü FACEIT ile MM aynı tickrate olacak.Arkadaşlar ben CS:GO'da CS sunucularında Ruslar geliyor ve aşırı sinir ediyor o yüzden FACEIT yüklesemmi diye düşündüm. Şu an indirmek mantıklı mı ve bir de güven faktörünü düşürür mü?
Hiçbir etkisi yok güven faktörüne fakat ilk levellerde Faceit'te de karşına veya takımına Ruslar gelecek fakat report sistemi biraz daha hızlı çalışıyor.Arkadaşlar ben CS:GO'da CS sunucularında Ruslar geliyor ve aşırı sinir ediyor o yüzden FACEIT yüklesemmi diye düşündüm. Şu an indirmek mantıklı mı ve bir de güven faktörünü düşürür mü?
Açıkçası ben bunun yaşanacağını sanmıyorum çünkü Faceit çok taktiksel ve kasıntı oynayabileceğiniz bir platform Matchmaking bana kalırsa tickrate konusunu bahane etse de Faceit'i bitiremez, ortamı çok farklı bir yer.CS:GO kendi sunucularında olmadığın sürece Trust Factor ne yaparsan yap değişmez. Ayrıca FACEIT devride bitti denebilir çünkü FACEIT ile MM aynı tickrate olacak.
Güven faktörü değişmez lakin CS sunucusunda olmadığı için değil, communityde de değişebiliyor trust factor.Hiçbir şey olmaz. Sunucularda oynadığınızdan dolayı güven faktörüne etki etmemesi gerekiyor.
FACEIT oynayanlar AC sistemi için oynuyor genelde. FACEIT hiçbir zaman bitmeyecek.CS:GO kendi sunucularında olmadığın sürece Trust Factor ne yaparsan yap değişmez. Ayrıca FACEIT devride bitti denebilir çünkü FACEIT ile MM aynı tickrate olacak.
Güven faktörü değişmez lakin CS sunucusunda olmadığı için değil, communityde de değişebiliyor Trust factor.
FACEIT oynayanlar AC sistemi için oynuyor genelde. FACEIT hiçbir zaman bitmeyecek.
Elbette, grief ban sistemi çok değişik çalışıyor ona dikkat ederseniz bir de ciddi oynarsanız hakkaten sıkıntı olmaz.İndirmemi önerir misiniz hocam?
Hocam biraz garip söylemişsiniz fakat, değişiyor dediniz sanırım.Güven faktörü değişmez lakin CS sunucusunda olmadığı için değil, communityde de değişebiliyor trust factor.
Elbette, grief ban sistemi çok değişik çalışıyor ona dikkat ederseniz bir de ciddi oynarsanız hakikaten sıkıntı olmaz.
Hocam biraz garip söylemişsiniz fakat, değişiyor dediniz sanırım.
Mesajı düzenliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.