FACEIT için CS 2 beklenmeli mi?

Ghost_walker

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben CS:GO'da CS sunucularında Ruslar geliyor ve aşırı sinir ediyor o yüzden FACEIT yüklesemmi diye düşündüm. Şu an indirmek mantıklı mı ve bir de güven faktörünü düşürür mü?

CS2'yi beklemenin bir faydası olmayacak, mantıklı, güven faktörü düşürmez, FACEit oyun dosyalarında değişiklik yapmıyor, sadece bilgisayarı kontrol eden bir anti hilesi var ve siz oyuna tıpkı topluluk sunucusuna bağlanıyormuş gibi bağlanıyorsunuz.

Arkadaşlar ben CS:GO'da CS sunucularında Ruslar geliyor ve aşırı sinir ediyor o yüzden FACEIT yüklesemmi diye düşündüm. Şu an indirmek mantıklı mı ve bir de güven faktörünü düşürür mü?
CS:GO kendi sunucularında olmadığın sürece Trust Factor ne yaparsan yap değişmez. Ayrıca FACEIT devride bitti denebilir çünkü FACEIT ile MM aynı tickrate olacak.

Hiçbir etkisi yok güven faktörüne fakat ilk levellerde Faceit'te de karşına veya takımına Ruslar gelecek fakat report sistemi biraz daha hızlı çalışıyor.

CS:GO kendi sunucularında olmadığın sürece Trust Factor ne yaparsan yap değişmez. Ayrıca FACEIT devride bitti denebilir çünkü FACEIT ile MM aynı tickrate olacak.
Açıkçası ben bunun yaşanacağını sanmıyorum çünkü Faceit çok taktiksel ve kasıntı oynayabileceğiniz bir platform Matchmaking bana kalırsa tickrate konusunu bahane etse de Faceit'i bitiremez, ortamı çok farklı bir yer.

Hiçbir şey olmaz. Sunucularda oynadığınızdan dolayı güven faktörüne etki etmemesi gerekiyor.
Güven faktörü değişmez lakin CS sunucusunda olmadığı için değil, communityde de değişebiliyor trust factor.
FACEIT oynayanlar AC sistemi için oynuyor genelde. FACEIT hiçbir zaman bitmeyecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı