FACEIT maç nasıl bulunuyor?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
Konuyu nereye koyacağımı bilmiyorum, her neyse ben bu FACEIT'ı hesabıma bağladım maça nasıl gireceğim? Oyunda aşırı botum nereye girsem daha iyi olur yazarsanız sevinirim. Bir de puan falan alma varmış skin alınıyormuş 1 hafta falan oynasam ejderhalı skin alabilir miyim?

Konuyu nereye koyacağımı bilmiyorum, her neyse ben bu FACEIT'ı hesabıma bağladım maça nasıl gireceğim? Oyunda aşırı botum nereye girsem daha iyi olur yazarsanız sevinirim. Bir de puan falan alma varmış skin alınıyormuş 1 hafta falan oynasam ejderhalı skin alabilir miyim?

Puan için premium lazım ve FACEIT'teki kişiler normal CS'ye göre kat kat daha iyi oynuyorlar.
Yani skin umuduyla girdiyseniz vazgeçin derim genelde o işe 1000 2000 saati olan insanlar giriyor.

Nereye girsem derken ne demeye çalıştınız anlamadım.

Maç bulma kısmında maçı başlatacaksınız harita falan banlanacak en sonunda bir IP verecek ya direk Client'ten "login with FACEIT anticheat" tuşuna tıklayın ya da IP adresini kopyalayıp konsola CTRL v yapıp girin.

Aynen kanka 1.5m dolarlık karambiti bile alırsın. Orada oyna tuşu olması gerekiyor ona basacaksın ve bitti sıraya sokacak seni, sonrasında gereken ipyi zaten verecek.

Faceit 1 lvl den 10 lvl kadar level ve elo sistemi olan ve daha yüksek elolara çıkabileceğin kendine özel anti cheatı olan rekabetçi eşleştirme platformu. Skin veya başka ödülleri alabilmek için Faceit premiuma özel olan zorlu görevleri yapman ve puan toplaman gerekiyor. Faceit platformu zorlu rakiplerden oluşur. Başlamadan önce size tavsiyem oyunda biraz ilerleyip mekaniklerini ve basit taktiklerini öğrenip o şekilde başlamanız.

Puan için premium lazım ve FACEIT'teki kişiler normal CS'ye göre kat kat daha iyi oynuyorlar.
Yani skin umuduyla girdiyseniz vazgeçin derim genelde o işe 1000 2000 saati olan insanlar giriyor.

Nereye girsem derken ne demeye çalıştınız anlamadım.

Maç bulma kısmında maçı başlatacaksınız harita falan banlanacak en sonunda bir IP verecek ya direk Client'ten "login

With FACEIT anticheat" tuşuna tıklayın ya da IP adresini kopyalayıp konsola CTRL v yapıp girin.

Bende gereken gereksinimleri karşılamadınız diyor ben oyuna bu hesapta hiç girmedim 0 saat o yüzden mi olmuyor acaba?

1720807035834.png

Premium ile girmeye çalışıyorsunuz.
Premium yoksa server ve harita seçemezsiniz başlatmadan önce.

Evet bir miktar saat sınırı vardı tam hatırlamıyorum ama 75 saat olması lazım.
Ben 40 Saat ile oynuyordum arkadaş server seçmiş server seçme sadece premium'da var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı