FACEIT mi daha kötü Premier mi?

• Konuyu başlatan Hiroo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 287
Ben benden kötü oynamalarina laf atmıyorum zaten, sen onu yanlış anlamışsın. 1 tane takım arkadaşım bile bulunduğum maçtaki seviyede oynamadı, sorunum bu. Karşı takımın 1.si 27 kill almış takımı kazandırmış, ben 40 kill alıyorum takım hiçbir işe yaramıyor sıkıntı o.

Yazımı tekrar detaylıca okumanı tavsiye ederim. Faceit'e yeni başladığımı ve gelecek tüm kişilerin böyle olup olmadığını soruyorum. Faceit hakkındaki tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum. Bu maç özelinde konuşmuyorum, o fotoğraf sadece bir örnek.
Onun 27 Kill ile aldığı RWS senin 40 Kill ile aldığın RWS ile aynı, neyse bu başka bir konu. 7-8 levela kadar böyle bir çok maç olur. Çünkü Premier'de hile açan, hileye kendini boostlatan biri direkt 7-8 level başlayabilir. Keza smurf de gelebilir. Senin takımına oyuna yeni başlamış bir 4 level gelebilir. Bunlara yapabileceğin bir şey yok.

Onun 27 Kill ile aldığı RWS senin 40 Kill ile aldığın RWS ile aynı, neyse bu başka bir konu. 7-8 levela kadar böyle bir çok maç olur. Çünkü Premier'de hile açan, hileye kendini boostlatan biri direkt 7-8 level başlayabilir. Keza smurf de gelebilir. Senin takımına oyuna yeni başlamış bir 4 level gelebilir. Bunlara yapabileceğin bir şey yok.
Teşekkürler anlattığın için.

Seçkin oynuyorum normalde ancak orası hep smurf ve hile kaynadığı için FACEIT başladım ilk defa. Premium cart curt doğrulama hepsini yaptım ama seçkinden daha beter olduğunu düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2668396

40 kill ile bile maç kaybetmekte iyiymiş insanın saçını yolasi geliyor, level 4'te takılı kaldım kaç maçtır şaka gibi :D. Hep mi takıma böyleleri geliyor sizin tecrübeleriniz neler? Tek başıma FACEIT 10 levele kasabilir miyim yoksa bir takım şart mı?
Ben de 10 level arkadaşlarımı 1v1 de patır kütür tokatlıyorum birlikte girdiğimizde karşıya da 10 lvl geliyor onları da tokatlıyorum ama gel gör ki 2 lvl im.

Tek başınıza oynayınca böyle oluyor hocam. Benim de maçlarım böyle geçiyor bazen. Takımda ya AFK oluyor ya da daha doğru düzgün önündeki adamı vurmayan oyuncular oluyor.

En mantıklısı birkaç arkadaş beraber girmek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı