@Yszuf arkadaşın dediklerinin çoğu doğru sadece görevlerin hesaptan hesaba değişmesi olayı yanlış.
Arkadaşın anlattığı eski sistem şimdi ki sistem de görevler daha zor fakat herkese aynı görevleri veriyor artık.
Diğer bir konu ay ortasında alabilirsin fakat ben tavsiye etmem her ayın 1inden 1ine al.
Aşağıdaki görseldeki gibi sırayla görevleri yapıyorsun 85 win alırsan eğer 25k puan geliyor.
Bu puanlarla da benim tavsiyem ikinci görseldeki işaretlediğim Dota2 skinlerini almak olur. Puanına göre daha pahalı itemler. 7k olan item 105 TL. 8K olan item 150 TL.
Senin tek yapman gereken Faceiti bilgisayarına indirip kurmak, Abone olduktan sonra, günde 3 win alacak şekilde rekabetçi maç atmak. 1 ayın sonunda günde 3 win alırsan 90 win yapar. Rahatlıkla çekersin paranı. Şuan benim 22 winim kaldı 7 gün de sürem.
Rekabeçi de ilk el bıçak roundudur, kazanan takım takım seçer. Normal mm gibi oynuyorsunuz eğer maç 15-15 biterse uzatmalara gidiyor. Çok toksik oyuncu var kendine mukayet olmaya çalış takıma moral vereceğine sende onlara sövme yoksa kesinlikle maçı kaybedersin işin zorlaşır. Merak ettiğin başka soru varsa beklerim. Saygılar.