Çözüldü FACEIT nedir ve nasıl para kazanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UserHakan

Hectopat
Makaleler
12
Yer
Mars
Arkadaşlar geçenlerde forumda bir arkadaş FACEIT adlı program üzerinden para kazanılabileceğimi söyledi. Bende daha ayrıntılı bilgi almak için buraya yazdım. Arkadaşın anlatmasına göre 60 TL'ye FACEIT Premium alıp CS hesabında 80-85 arası oyun kazanılırsa 700 TL civarı kazanılabileceğini söyledi. Peki bu net bir rakam mı yoksa şans eseri vs. mi? Benim sorularım ise şunlar;

• Bu işte kendi hesabımızı mı kullanıyoruz?
  • Premium hesabın gitmemesi için kısa aboneliğin bitmemesi için en az kaç oyun kazanılmalı?
  • Ban riski var mı?
  • Ne kadar oyun kazanmaya ne kadar geliyor?
  • 1 aylık Premium aldım diyelim. Ben her ay onun aboneliğini yenilemem mi gerekiyor?
  • Parayı nakit olarak çekebiliyor muyum?

Biraz uzun oldu ama bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1-Evet, kayıt olup kendi hesabını kullanıyorsun.
2-Abonelik gitmemesi diye bir şey yok, her ay yeniden alman gerek.
3-Ban riski yok.
4-Görevler hesaptan hesaba göre değişir.
5-Premium olmaya devam etmek istersen yenilemek zorundasın.
6-Parayı Faceit dükkanından CS skini, Steam cüzdan kodu veya başka oyundaki oyun içi eşyalar olarak çekebilirsin.
1-Evet, kayıt olup kendi hesabını kullanıyorsun.
3-Ban riski yok.
6-Parayı Faceit dükkanından CS skini, Steam cüzdan kodu veya başka oyundaki oyun içi eşyalar olarak çekebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1-Evet,kayıt olup kendi hesabını kullanıyorsun.
3-Ban riski yok.
Peki para kazanmam için uygulamaya girip kaydoldum diyelim. Ondan sonra ne yapmam gerek ve gerçekten de böyle rakamlar kazandırıyor mu?

Peki para kazanmam için uygulamaya girip kaydoldum diyelim. Ondan sonra ne yapmam gerek ve gerçekten de böyle rakamlar kazandırıyor mu?
Kazandırabiliyor. Kaydolduktan sonra Premium al, premium aldıktan sonra görevlerin gözükmeye başlar oradan yürürsün. Sana tavsiyem aylık yenilendiği için ay başında alıp bitirmek ya da ayın ortasında alıp 2 ayın görevini de tek premium ile yapmak.

Kazandırabiliyor. Kaydolduktan sonra Premium al, premium aldıktan sonra görevlerin gözükmeye başlar oradan yürürsün. Sana tavsiyem aylık yenilendiği için ay başında alıp bitirmek ya da ayın ortasında alıp 2 ayın görevini de tek premium ile yapmak.
Mantıklı hocam sağ olun. Çözüm olarak işaretliyorum.

@Yszuf arkadaşın dediklerinin çoğu doğru sadece görevlerin hesaptan hesaba değişmesi olayı yanlış.
Arkadaşın anlattığı eski sistem şimdi ki sistem de görevler daha zor fakat herkese aynı görevleri veriyor artık.
Diğer bir konu ay ortasında alabilirsin fakat ben tavsiye etmem her ayın 1inden 1ine al.
Aşağıdaki görseldeki gibi sırayla görevleri yapıyorsun 85 win alırsan eğer 25k puan geliyor.

Bu puanlarla da benim tavsiyem ikinci görseldeki işaretlediğim Dota2 skinlerini almak olur. Puanına göre daha pahalı itemler. 7k olan item 105 TL. 8K olan item 150 TL.

Senin tek yapman gereken Faceiti bilgisayarına indirip kurmak, Abone olduktan sonra, günde 3 win alacak şekilde rekabetçi maç atmak. 1 ayın sonunda günde 3 win alırsan 90 win yapar. Rahatlıkla çekersin paranı. Şuan benim 22 winim kaldı 7 gün de sürem.

Rekabeçi de ilk el bıçak roundudur, kazanan takım takım seçer. Normal mm gibi oynuyorsunuz eğer maç 15-15 biterse uzatmalara gidiyor. Çok toksik oyuncu var kendine mukayet olmaya çalış takıma moral vereceğine sende onlara sövme yoksa kesinlikle maçı kaybedersin işin zorlaşır. Merak ettiğin başka soru varsa beklerim. Saygılar.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    140,9 KB · Görüntüleme: 686
  • asdas.PNG
    asdas.PNG
    897,2 KB · Görüntüleme: 668
Rekabeçi de ilk el bıçak roundudur, kazanan takım takım seçer. Normal mm gibi oynuyorsunuz eğer maç 15-15 biterse uzatmalara gidiyor. Çok toksik oyuncu var kendine mukayet olmaya çalış takıma moral vereceğine sende onlara sövme yoksa kesinlikle maçı kaybedersin işin zorlaşır. Merak ettiğin başka soru varsa beklerim. Saygılar.
Hocam burayı pek anlamadım. Anladığım kadarıyla bu uygulamanın kendi sistemi var. Yani oyunu bu uygulamadan açmam gerekiyor değil mi? Birde rekabetçi olarak kısa maç yapamıyor muyuz?

@Yszuf arkadaşın dediklerinin çoğu doğru sadece görevlerin hesaptan hesaba değişmesi olayı yanlış.
Arkadaşın anlattığı eski sistem şimdi ki sistem de görevler daha zor fakat herkese aynı görevleri veriyor artık.
Diğer bir konu ay ortasında alabilirsin fakat ben tavsiye etmem her ayın 1inden 1ine al.
Aşağıdaki görseldeki gibi sırayla görevleri yapıyorsun 85 win alırsan eğer 25k puan geliyor.

Bu puanlarla da benim tavsiyem ikinci görseldeki işaretlediğim Dota2 skinlerini almak olur. Puanına göre daha pahalı itemler. 7k olan item 105 TL. 8K olan item 150 TL.

Senin tek yapman gereken Faceiti bilgisayarına indirip kurmak, Abone olduktan sonra, günde 3 win alacak şekilde rekabetçi maç atmak. 1 ayın sonunda günde 3 win alırsan 90 win yapar. Rahatlıkla çekersin paranı. Şuan benim 22 winim kaldı 7 gün de sürem.

Peki bir şey soracağım, Prime Status' e sahip olmak gerekli mi ? ( Bende var ama merak ettiğimden soruyorum. )

Peki bir şey soracağım, Prime Status' e sahip olmak gerekli mi ? ( Bende var ama merak ettiğimden soruyorum. )
Yok hocam gerekli değil zaten maç atarken görürsünüz 300-500 saati olan rozetsiz oyuncuları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı