Çözüldü FACEIT nedir ve nasıl para kazanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UserHakan

Hectopat
Makaleler
12
Yer
Mars
Arkadaşlar geçenlerde forumda bir arkadaş FACEIT adlı program üzerinden para kazanılabileceğimi söyledi. Bende daha ayrıntılı bilgi almak için buraya yazdım. Arkadaşın anlatmasına göre 60 TL'ye FACEIT Premium alıp CS hesabında 80-85 arası oyun kazanılırsa 700 TL civarı kazanılabileceğini söyledi. Peki bu net bir rakam mı yoksa şans eseri vs. mi? Benim sorularım ise şunlar;

• Bu işte kendi hesabımızı mı kullanıyoruz?
  • Premium hesabın gitmemesi için kısa aboneliğin bitmemesi için en az kaç oyun kazanılmalı?
  • Ban riski var mı?
  • Ne kadar oyun kazanmaya ne kadar geliyor?
  • 1 aylık Premium aldım diyelim. Ben her ay onun aboneliğini yenilemem mi gerekiyor?
  • Parayı nakit olarak çekebiliyor muyum?

Biraz uzun oldu ama bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1-Evet, kayıt olup kendi hesabını kullanıyorsun.
2-Abonelik gitmemesi diye bir şey yok, her ay yeniden alman gerek.
3-Ban riski yok.
4-Görevler hesaptan hesaba göre değişir.
5-Premium olmaya devam etmek istersen yenilemek zorundasın.
6-Parayı Faceit dükkanından CS skini, Steam cüzdan kodu veya başka oyundaki oyun içi eşyalar olarak çekebilirsin.
Peki levelin ne gibi bir önemi var hocam. Hani aynı levellı oyuncularla karşılaşmak için falan mı?
CS:GO'da ki rank işte level leveline göre adamlar gelir. 10 levelde e-sporcuları görmen mümkündür.

@ildewild hocam siz 60 TL demiştiniz ama fiyatlar şöyle gözüküyor;

1669315425275.png

Birde ben sadece CS:GO oynayacağım için sadece 20 TL'lik olan paketi alsam sorun olur mu yoksa illa Premium olan 35 TL'lik olanı mı alayım?

Son düzenleme:
@ildewild hocam siz 60 TL demiştiniz ama fiyatlar şöyle gözüküyor;

Eki Görüntüle 1583324

Birde ben sadece CS:GO oynayacağım için sadece 20 TL'lik olan paketi alsam sorun olur mu yoksa illa Premium olan 35 TL'lik olanı mı alayım?
Hocam 60 liraydı şuan indirimde olabilir. Ben geçen ayın başında aldım 60 liraya çünkü. Soldaki premiumu hiç denemedim ne olduğu hakkında fikrim yok. Premium giremeyebilirsin riske atma sağdakini al.

Görevini yaptığın zaman şu şekilde mağazadan istediğin itemi alıyorsun ve takas teklifi geliyor sana.

Dosya Ekleri

• BAF30E55-4BB8-4366-B830-72E16D4DD70D.png
    BAF30E55-4BB8-4366-B830-72E16D4DD70D.png
    126 KB · Görüntüleme: 148
Son düzenleme:
Hocam 60 liraydı şuan indirimde olabilir. Ben geçen ayın başında aldım 60 liraya çünkü. Soldaki premiumu hiç denemedim ne olduğu hakkında fikrim yok. Premium giremeyebilirsin riske atma sağdakini al.

Görevini yaptığın zaman şu şekilde mağazadan istediğin itemi alıyorsun ve takas teklifi geliyor sana.
Anladım hocam sağ olun. Dediğiniz gibi riske atmayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı