FACEIT nedir?

Yer
Dortmund, Nordrhein-Westfalen
Selamlar. Duyduğum kadarıyla bu platform aracılığı ile ciddi matchmaking'ler yapılabiliyormuş. Counter-Strike 2'nin sisteminden farkı nedir? Avantajları nedir? "kullanıcı" gözünden bilgi edinebilmek için burada soruyorum. Genel mantığına hakimim, tüyo vs. öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:
CS2'yi daha az hile, trol ve Premiere göre daha profesyonel oyunlar oynamak için kullanılan bir platform. Neredeyse hiç hile ve trol yok. Herkesin amacı maç kazanıp seviye atlamak ve gelişmek.

FACEIT kısaca farklı bir platformda kendi hile sistemi olan bir Premier lig gibi düşünebilirsin. Ciddi maçlar artık eskidendi FACEIT'inde suyu çıktı artık eskisi gibi değil trolleyenler, 4 pre girip mikrofon basmayanlar, harita bilmeyenler vs çok fazla dolu. Avantaj kısmı sadece daha az hile olması bu kadar.

E-spor platformu gibi yani adı öyle geçiyor. Tick rate daha yüksek ve anti hilesi daha iyi deniyor.

Tick rate sistemi yok CS2 de o CS:GO zamanından kalma.

FACEIT kısaca farklı bir platformda kendi hile sistemi olan bir Premier lig gibi düşünebilirsin. Ciddi maçlar artık eskidendi FACEIT'inde suyu çıktı artık eskisi gibi değil trolleyenler, 4 pre girip mikrofon basmayanlar, harita bilmeyenler vs çok fazla dolu. Avantaj kısmı sadece daha az hile olması bu kadar.

Tick rate sistemi yok CS2 de o CS:GO zamanından kalma.
Peki FACEIT üzerinde aktif olan diğer oyunlar nedir? Şu an uygulamayı indirdim ve gördüğüm kadarıyla Team Fortress 2 aktif değil.

Sanırım bu FACEIT platformunun premium'unu almak şart; Kernel driver anti cheat kullanıyor. CS 2'nin durumu malum zaten biliyorsunuz... Hileciden geçilmiyor. Topluluk sunucularında açık açık hile muhabbeti bile yapılıyor. Bir insan neden eğlenci aracında hile kullanır anlamak güç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı