FACEIT premium almak mantıklı mı?

Hocam one by one yazıyor üstteki açıklamada. Yani 5 maçlık ve 10 maçlık ödülü almak isterseniz toplamda 15 maç kazanmanız lazım. Tüm ödülleri almak için toplam 230 maç kazanmanız lazım bu imkansız gibi bir şey. Ya tek ve büyük odul alacaksınız ya da azlardan 2-3 ödül alacaksınız, hepsini almanız olası değil.

Selam arkadaşlar, benim görevlerimde şu şekil ödüller gözüküyor;

Eki Görüntüle 1935178

Yani buradaki şey gerçek değil mi? Premium alıp 60Win alırsam 1 ay içinde, 60Win alana kadar arkadaki ödüllerle birlikte çok fazla puan elde ediliyor. Bir de üstüne en sonda çok pahalı AK-47 ödülleri gözüküyor. Bu gerçek mi? FACEIT premium görevleri böyleyse neden herkes alıp kasılmıyor? Alınır mı?
Tüm ödülleri alabilmek için 60 değil, 230 win alman gerek.

Hocam one by one yazıyor üstteki açıklamada. Yani 5 maçlık ve 10 maçlık ödülü almak isterseniz toplamda 15 maç kazanmanız lazım. Tüm ödülleri almak için toplam 230 maç kazanmanız lazım bu imkansız gibi bir şey. Ya tek ve büyük odul alacaksınız ya da azlardan 2-3 ödül alacaksınız, hepsini almanız olası değil.
45 Winlik şeyi seçersek 42k geliyor değil mi ?

45 Winlik şeyi seçersek 42k geliyor değil mi ?
Ben öyle biliyorum ama kesin değil araştırmakta fayda var. Baktım kesin olarak anladım hocam; istediğiniz görevi istediğiniz an yapabiliyorsunuz ama ödülleri sırayla alıyorsunuz. Mesela 60 win isteyen görevi ilk yaptınız 250 puan alacaksınız ama 5 win isteyen görevi ilk yaparsanız da 250 puan alacaksınız. Ben yanlış biliyormuşum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı