FACEIT Premium almak mantıklı mı?

lastdarkwave

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU
Meslek
Ögrenci
Görevlerde filan dolaşıyorken fark ettim premium alıp da görev yapanlara skin kazandırıyor. Bende de bir görev var yapınca cidden bıçak veriyor mu acaba?
Görev:

Premium monthly mission: Phase to the finish​

Ve verdiği görevler de çok kolay veriyor ise alıp yapmayı düşünüyorum. Görev sonunda 73K F ve najava knife diye bıçak veriyor.

2 gün 20 saat kaldığı için galiba yapamayacağım. 65 Win için en az 4 gün gerekiyor bu görev her ay yenileniyor mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
FACEIT Premium görevinden skin almak yerine herhangi bir kafede garsonluk yapman daha kolay ve daha mantıklı olacaktır.

Totalde aralıksız şekilde 20-25 gün boyunca CS oynaman ve maçları kazanman gerekiyor. Sonunda da elde edeceğin şey değersiz tırnak makası benzeri bir bıçak olduğundan dolayı mantıklı olmuyor.

Bu aralar FACEIT oynamak mantıklı değil inui diye FACEIT rakibi uygulama çıktı çok iyi ms degerleri 40 ms ve mermiler gidiyor inui oynayın. Ve ciddi oyuncular ile oynuyorsun troll bana gelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı