Kanser olmam düzenli oynarım diyorsan alabilirsin.Aktif olarak CS oynuyorum. Almaya değer mi? Aylık 80 TL.
Yerine göre değişir, şu yönden mantıklı görünüyor:
Hile oranını sıfıra indiriyor bu premium zımbırtısı.
Zamanında şu kadar Wine şu kadar puan olayı vardı ve puanlarla market skinleri alabiliyordun, öyle öyle birkaç arkadaşım bıçak çekmişti.
Dmn hocamın dediği gibi, sürekli olarak oynuyorsan ve verdiğin paranın karşılığını alacaksan satın al.
Bilmiyorum, 200 win diye hatırlıyorum ama.O Win olayı duruyor mu bir de kaç saat oynamam gerekli.
Her görev bir sonrakği ödülü tetikliyor. Ekstra aylık ladder sistemi var. Bulunduğun ladder'da ilk sıralara girersen ekstra puan da veriyor. Win görevleri bir sonrakini etkilemiyor 10 win aldıysan bir sonraki görevde tekrardan 15 win alman gerek gibi vs.O Win olayı duruyor mu bir de kaç saat oynamam gerekli.![]()
@hasgüleç ben açıkçası hileleri sıfıra indirdiğini düşünmüyorum premium olayının. Bende premium olmasına rağmen 3-5 el denk gelmiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.