Faceit Premium görevleri ve getirisi

_Dovahkiin_

Hectopat
Selamlar. Son 1 haftadır Faceit oynuyorum ve Premium değilim. Premium olunca ek görevlerin açıldığını ve daha çok puan kazanabileceğimi fark ettim, fakat bana sadece 2 görev gösteriyor. Premium kısmında 1 hafta içinde 60 wine 20K puan ve 10 wine 1K fakat görevler sadece bundan mı ibaret? Premium'u aldığımda daha fazla görev açılacak mı ve sizce buradan bıçak ve güzel skinler alabilir miyim? Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır farklı görevler açılmıyor hocam fakat kâr etmek amaçlı premium düşünüyorsan 21k Faceit puanı sana 15 Euro değerinde steam cüzdan kodu kazandırır bu da yaklaşık 115 liraya geliyor. KDV Dahil 59 liraya premium aldığını düşünürsek 56 lira gibi bir kâr söz konusu :) Ben 2 gün önce aldım 2 günde 7 win aldım çok kasmadan. Günde 2 win alsan dahi 1 ayda 60 win çıkarırsın zaten, üyeliği ay başında almaya dikkat et çünkü görevler her ayın 1'inde sıfırlanır ve tamamlayamadıysan winlerin silinir hocam iyi oyunlar iyi eğlenceler :)

hayır farklı görevler açılmıyor hocam fakat kâr etmek amaçlı Premium düşünüyorsan 21K Faceit puanı sana 15 Euro değerinde Steam cüzdan kodu kazandırır bu da yaklaşık 115 liraya geliyor. KDV dahil 59 liraya Premium aldığını düşünürsek 56 lira gibi bir KÂR söz konusu :) ben 2 gün önce aldım 2 günde 7 Win aldım çok kasmadan. Günde 2 Win alsan dahi 1 ayda 60W'in çıkarırsın zaten, üyeliği ay başında almaya dikkat et çünkü görevler her ayın 1'inde sıfırlanır ve tamamlayamadıysan Win'lerin silinir hocam iyi oyunlar iyi eğlenceler :)

Sağ olun teşekkür ederim iyi oyunlar :)
hayır farklı görevler açılmıyor hocam fakat kâr etmek amaçlı Premium düşünüyorsan 21K Faceit puanı sana 15 Euro değerinde Steam cüzdan kodu kazandırır bu da yaklaşık 115 liraya geliyor. KDV dahil 59 liraya Premium aldığını düşünürsek 56 lira gibi bir KÂR söz konusu :) ben 2 gün önce aldım 2 günde 7 Win aldım çok kasmadan. Günde 2 Win alsan dahi 1 ayda 60W'in çıkarırsın zaten, üyeliği ay başında almaya dikkat et çünkü görevler her ayın 1'inde sıfırlanır ve tamamlayamadıysan Win'lerin silinir hocam iyi oyunlar iyi eğlenceler :)

Merhabalar tekrar yeniden bir konu açmak istemedim ben görevi yaptım şu an 25K point var fakat stoklar bomboş ve internette biraz araştırdım çoğu kişi stoklar yüzünden üyeliğini iptal etmiş stoklar gelmiyor diyenler var bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Sağ olun teşekkür ederim iyi oyunlar :)

Merhabalar tekrar yeniden bir konu açmak istemedim ben görevi yaptım şu an 25K point var fakat stoklar bomboş ve internette biraz araştırdım çoğu kişi stoklar yüzünden üyeliğini iptal etmiş stoklar gelmiyor diyenler var bir bilginiz var mı?

Hocam sezon bittikten sonraki günlerde stoklar fulleniyor takipte kalın istediğinizi çekersiniz benden size tavsiye puanlarınızı biriktirin. 4 ayda 125000 gibi bir puan elde ettim ortalama 1000 tl bandında skin alabiliyorum ve maliyeti 240 lira oldu bana

Hocam sezon bittikten sonraki günlerde stoklar fulleniyor takipte kalın istediğinizi çekersiniz benden size tavsiye puanlarınızı biriktirin. 4 ayda 125000 gibi bir puan elde ettim ortalama 1000 TL bandında skin alabiliyorum ve maliyeti 240 lira oldu bana.

Sadece CS:GO görevleri mi bu kadar kazandırdı? Yoksa görevlerin mi çok puan veriyordu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı