Dediğinizi yapacağım olmazsa servise gönderebilirim peki bu gönderme durumunda yeni bir anakart alıp sistemi kullanmaya devam edebilirim değil mi @Einstein
Yakın zamanda biosu update etmiştim ve dün Windows 11 e geçtim bu sorun oluştu neyse olacağı varmış diyelim.Evet kullanabilirsin ama B450 serisi bir anakart tercih edeceksen BIOS flashback özelliği olan bir anakart tercih et. Çünkü işlemcin BIOS Update yapmak gerekebilir.
Hocam dediğiniz gibi beklettim fakat bir şey değişmedi.Sanmam. Genelde BIOS pilini çıkartıp 5 dk bekleyince düzeliyordu. Bende yanlışlıkla erkan kartlarının hepsini devre dışı bırakmıştım ekrana görüntü gelmiyordu BIOS pilini çıkarıp 5 dk bekleyince düzeldi.
Hocam sistemi dağıttım yeni kart siparişi vereceğim.Hocam hiç işe yarayacak mı bilmiyorum ama ekran kartına taktığınız görüntü kablosunu anakarta takmayı dener misiniz. Hiç işe yarayacağını sanmıyorum ama bir umut.
Amazon.com.tr hocam bu model uygunmudur? Yada başka bu fiyatlarda önerebileceğiniz var mı?Evet kullanabilirsin ama B450 serisi bir anakart tercih edeceksen BIOS flashback özelliği olan bir anakart tercih et. Çünkü işlemcin için BIOS Update yapmak gerekebilir.
Hocam sistemi dağıttım yeni kart siparişi vereceğim.
Amazon.com.tr hocam bu model uygun mudur? Ya da başka bu fiyatlarda önerebileceğiniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.