FACEIT Secure Boot hatası veriyor

TimsahcıArda16

Decapat
Daha fazla  
İyi Sosyaller, hayırlı bayramlar. Bugün uzun bir aradan sonra FACEIT yükleyeyim gireyim dedim. FACEIT'e giriyorum fakat anti cheatini başlatırken bir sorun alıyorum bunu cözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse cok mutlu olurum. Birkaç kişinin cözüm yöntemlerini denedim fakat bir değişiklik olmadı. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller, hayırlı bayramlar. Bugün uzun bir aradan sonra FACEIT yükleyeyim gireyim dedim. FACEIT'e giriyorum fakat anti cheatini başlatırken bir sorun alıyorum bunu cözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse cok mutlu olurum. Birkaç kişinin cözüm yöntemlerini denedim fakat bir değişiklik olmadı. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

BIOS'a gir CSM'yi kapat ve Secure Boot'u standarttan Custom yap sonra Secure Boot'u enabled yap.

CSM kapalı UEFI etkinleştirili zaten diğer ayarların hepsi dediğiniz gibi fakat bu sefer Custom yapıyorum ama o Max Security yapmam gereken yer gözükmüyor.

BIOS'a girip fotoğraf atabilme şansınız var mı?

Hangi kısmın direkt girdiğim gibi mi?

Boot sekmesine girin.
CSM Support sizde kapalı zaten.
Gösterdiğim fotoğraftaki gibi bir ayar olacak.
Olmazsa restore factory keys deyin.
Tekrar deneyin.

Dosya Ekleri

• IMG_20260321_213357.jpg
    IMG_20260321_213357.jpg
    153,4 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_20260321_213256.jpg
    IMG_20260321_213256.jpg
    162,9 KB · Görüntüleme: 3
Benzer ayarlar orada da olacaktır.
birazdan deneyeceğim hocam teşekkürler

Benzer ayarlar orada da olacaktır.
hocam boot yerinde bu şekilde şeyler var girip secure bootu disabled yaptım fakat yine o secenek cıkmıyor o dediğiniz secenekte aratıyorum ama cıkmıyor factory keys seceneği hocam birde mesela bende sistem bilgisinde güvenli ön yükleme açık diyor
ama düzelmiyor hicbirşekilde hata vermeye devam ediyor

Dosya Ekleri

• 1774120595734.png
    1774120595734.png
    493,3 KB · Görüntüleme: 2
  • 1774120777425.png
    1774120777425.png
    841,3 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Birazdan deneyeceğim hocam teşekkürler.

Hocam boot yerinde bu şekilde şeyler var girip Secure Boot'u disabled yaptım fakat yine o secenek cıkmıyor o dediğiniz secenekte aratıyorum ama cıkmıyor factory keys seceneği.

Yanlış oldu hocam siz enabled yapacaksınız ben örnek olsun diye fotoğraf koydum.
Factory keys de ayarlarda sıkıntı olursa diye.
Ayarlar doğru siz sadece enabled yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı