Çözüldü FACEIT seviyesi nasıl düşürülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
FACEIT'de ben maksimum seviye 1 olacakken yanlışlıkla oyun kazanıp seviye 4'e kadar çıktım. Seviye düşmek için ne yapmam gerekiyor? Artık oyun çok sıkıcı olmaya başladı, 5-6 kill ya alıyorum ya alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alışırsınız bence. Devam edin derim ben.

FACEIT'e yeni kayıt olanlar 3-4 level başlıyor sen kazana kazana demişsin ama bilmiyorum normalde silversan 4 seviyede takımın çok toxicler seni 1 level olacağım diye çıkmaya çalışan insanların da zamanını şeyini yeme oyuna girmeden önce el falan ısındır bir şeyler yap bari öyle oyna.

FACEIT'de ben maksimum seviye 1 olacakken yanlışlıkla oyun kazanıp seviye 4'e kadar çıktım. Seviye düşmek için ne yapmam gerekiyor? Artık oyun çok sıkıcı olmaya başladı, 5-6 kill ya alıyorum ya alamıyorum.

Seviye 4'e kadar gelmemişsindir ilk olarak o şekilde başlatıyor zaten, kaybedersen -50 düşer kazanırsan +50 verir ilk aşamada.

FACEIT 1-2 seviye arası eğer franzJ izlediysen aynı onun tadında geçiyor yani oyundan çok içerik çıkarmaya çalışan YouTuber'ların trolleriyle oynuyormuşsun gibi. Zamanla kendini geliştirerek daha iyi oynamaya başlayabilirsin ki zaten seviye düşersen yine yükseleceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı