Çözüldü FACEIT şifresini unuttum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehsadcan

Decapat
Daha fazla  
FACEIT hesabımın şifresini unuttum. Şifremi unuttum kısmına e-postamı giriyorum fakat e-postama mail düşmüyor. E-postanın doğruluğundan eminim. Başka bir FACEIT hesabı açmama rağmen Steam hesabım eski hesaba bağlı olduğu için oyuna giremiyorum. Steam hesabımın bağlantısını nasıl kesebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam hesabımın bağlantısını nasıl kesebilirim?

Maalesef FACEIT hesabı ile Steam hesabının bağlantısını kesmek diye bir şey yok. FACEIT kuralları gereği bağlı FACEIT hesabını sildirseniz bile o Steam hesabına başka bir FACEIT hesabı bağlayamazsınız, her Steam hesabına sadece bir tane FACEIT hesabı bağlanabiliyor.

İki seçeneğiniz var, bağlı FACEIT hesabının bilgilerini bir şekilde hatırlamak veya sıfırdan yeni bir Steam hesabı açıp oluşturduğunuz yeni FACEIT hesabını ona bağlamak.
Steam hesabımın bağlantısını nasıl kesebilirim?

Maalesef FACEIT hesabı ile Steam hesabının bağlantısını kesmek diye bir şey yok. FACEIT kuralları gereği bağlı FACEIT hesabını sildirseniz bile o Steam hesabına başka bir FACEIT hesabı bağlayamazsınız, her Steam hesabına sadece bir tane FACEIT hesabı bağlanabiliyor.

İki seçeneğiniz var, bağlı FACEIT hesabının bilgilerini bir şekilde hatırlamak veya sıfırdan yeni bir Steam hesabı açıp oluşturduğunuz yeni FACEIT hesabını ona bağlamak.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı