FACEIT takım arkadaşı arıyorum

daywalkers

Kilopat
Katılım
16 Ağustos 2015
Mesajlar
144
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. 22 yaşındayım, yıllardır FPS oyunları oynarım. CS:GO'yu 2018 yılında bıraktım, Valorant'ın piyasaya çıkmasıyla tekrar başladım FPS oynamaya. 1-2 ay önce artan hileler yüzünden onu da bıraktım, tekrar döndüm CS'ye, canımızın içine. Yeni hesap kurdum, MM pek oynamıyorum. Malum hilelerden ötürü DMG'de takılı kaldık orada, ama daha çok FACEIT'e ağırlık vereyim diyorum. Toksik Rus'lar, oyunu bilmeyen 15 yaşındaki çocuklar yüzünden 2-3 Level arası gidip geliyorum. Solo oynayarak çıkmak pek mümkün olmadığı için takım arkadaşı arıyorum. Öğleden sonra geceye kadar aktifim. Oynayacak varsa ekleyebilir.
 
Premium üyeliğe sahipseniz birlikte hem görev hem seviye kasabiliriz, güzel oynayan veya oynamayan beni ilgilendirmez infolu ve eğlenceli şekilde zevk alarak oynayalım yeterli ne diyorsun?
 
TCL diye bir Topluluk var oraya bakmayı denediniz mi?
Hayır. Nedir tam olarak?
Premium üyeliğe sahipseniz birlikte hem görev hem seviye kasabiliriz, güzel oynayan veya oynamayan beni ilgilendirmez infolu ve eğlenceli şekilde zevk alarak oynayalım yeterli ne diyorsun?
Maalesef premium üyeliğim yok. Yıllar sonra tekrar başladık tutunmaya çalışıyoruz işte. :)
 
Hocam 15 yaşındayım, oyunu ciddiye alan, severek oynayan bir insanım. Eğer buradan 5 kişi çıkarabilirsek ve bir takım oluşturabilirsek ben de aranıza katılmak isterim, troll değilim, saygılıyım, sesim çok kalın. Ancient hariç her mapi avucumun içi gibi biliyorum. 5 leveli görmüş birisiyim, arkadaşım olmadığı için 2'ye düştüm. Eğer gerçekten ciddi düşünüyorsanız ve 5 kişi olabilirsek, günlük düzenli Faceit girebilirsek smoke ve taktik bile çalışabiliriz. Hâtta turnuvalara bile katılabiliriz. Tek gereken şey takım olarak azim ve çalışma. Support, Enrty, AWP rolünde oynayabilirim. Ben bunu buraya yazdım ama 3 kişi bile zor çıkacak, olsun, umut işte.
 

Geri
Yukarı