FACEIT takım yüzünden kaybediyorum

Sürekli oynayacak sabit arkadaşların olmadığı sürece takım konusu hep muamma. TCL'i pek önermiyorum klasik Türk oyuncular var toxic, baiter, her şeyi bildiğini sanan... Her türlüsü dolu.
Ya da isterseniz ekleyeyim sizi, ne zaman istersek bakarız?

Ben 1-1,5 aydır falan FACEIT oynamıyorum şu sıralar da hiç başlamak istemiyorum 😁 Ara sıra normal girip kasa düşürüp çıkıyorum, RMR maçları falan olduğu için onlara bakınıyorum.
Peki.
 
Ya gerçekten şunu söylemek istiyorum, 1 haftadır 30 maç attım faceitta 30 maçın da 30unu nasıl kaybettim biliyor musunuz? Kendi takımımın aptallıklarıyla, karşı takımın iyi oynamasıyla 30 maçım lost ya. Ya sizde de oluyor mu bu? Bana asla ve asla sağlam oyunca gelmiyor takımıma, karşı takıma resmen esl oyuncuları geliyor. Abi vallahi bıktım ya artık. Her maçım böyle olmak zorunda mı ya. Elom da yani makul bir seviye de üstüne üstlük karşı takımın elosu benle aynı (normal olanı bu zaten de). Hani karşı takımın, benim takımın eloları aynı olmasına rağmen neden benimkiler kötü, karşı takım iyi. Bunu bir türlü anlayamıyorum.
Hocam ben de yıllar önce 2 level olarak başlamıştm. Şu an nasıl o eloya düşmüşüm bilmiyorum bile. Takıma default cross kullanan elemanlar geliyor. Ekleşelim beraber oynarız.
 
8 levelden 3 levele düşmüş biri olarak söyleyeyim yaşadığını çok iyi anlıyorum takıma toxicler Ruslar geliyor kaybettiğimiz maçların %50'sinde maç MVP'si oluyorum genelde ama şu an gene bir tık toparlayıp level 5E çıktım son 2 aydır oynamıyorum ara vermeni tavsiye ederim.
 
5 levele kadar çıkmıştım solo oynayarak şahsen daha fazlasını da hak ettiğimi düşünüyorum. Daha sonra level 2ye kadar düştüm ölü halim bile 16-17 vuruyor 22 avg ve 1.21 kd oranlarım var ama eloyu kazanırsanız veriyorlar işte öyle bir sistem var. Son 100 maçtır falan da TCL'de lobi bularak oynuyorum arada kaliteli oyuncular denk gelince onları ekleyip onlarla oynuyorum daha zevkli oluyor. Faceit'deki en büyük sorun düşük elolarda çok fazla boost smurf ve hem smurf hem tryhard oynayan manyaklar var. MM oynamıyorum hile var diye. Faceit de o kadar tryhard oynayamam kardeşim boş vaktim yok benim. Herifler günde 28 saat oynuyor bir salın ya sanki dünyayı kurtaracaklar. Şuan level 3üm. :( İsterseniz oynayabiliriz.
 
FACEIT oynayan biri olarak tavsiyem mental res atın birkaç gün oynamayın 10 leveldim kaybede kaybede 5 levele kadar düştüm :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı