FACEIT üzerinde sabit 150 ping olması nasıl düşürülür?

wizard145300

Centipat
Daha fazla  
FACEIT oynarken sabit 150 ping alıyorum. PC ve modeme reset atıyorum yine aynı. Normal oyunda sıkıntı yok, çözüm var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde bende 60 ping falan alıyordum FACEIT'te fakat son 1 haftadır 150 155 arası gidip duruyor sunucularda bu sunuculardan farksız. Önceden bir kere çıkıp girdiğimde sunucuya düzeliyordu bug sanmıştım artık düzelmiyor norrmal CS sunucularında bir sıkıntı yok 57 60 ara gidip geliyor.

Normalde bende 60 ping falan alıyordum FACEIT'te fakat son 1 haftadır 150 155 arası gidip duruyor sunucularda bu sunuculardan farksız. Önceden bir kere çıkıp girdiğimde sunucuya düzeliyordu bug sanmıştım artık düzelmiyor norrmal CS sunucularında bir sıkıntı yok 57 60 ara gidip geliyor.

Bende de aynı çözüm bulamadım hala

daha önce kısa kablo ile bağlanıyordum. 150 ping odayı değiştirdikten sonra olmaya başlamıştı. yaklaşık 20mt bi ethernet kablosu ile bağlanıyordum. bufferbloat değeri "C" olarak gözüküyordu. tekrar pc nin yerini değiştirdim ve kısa ethernet kablosu ile bağlanınca şu an ki testler "A" çıkıyor. 2 maç girdim ping normal. Bende TTnet kullanıyorum. yapmış olabilirsiniz ama bi kısa bi kablo ile bağlanmayı deneyin.

Maalesef kötü haber. Bir maç daha girdim yine 150ping. Bu arada ttnet ile görüştüm yardımcı olmayı bırak ne olduğunu bilmiyorlar. Qos ayarıyla sanırım düzeltilebiliyormuş araştırın derim. Benim modemim qos ayarına iizn vermiyor.

Son düzenleme:
son zamanlarda zaten böyle bir sorun olmaya başladı. bazen olması gereken 60 fln geliyor bazen 130 geliyor ve bu sabit şekilde kalıyor. eskiden 130 geldiğinde gir cık yapıyodum düzeliyodu. o yüzden bug sandım. şimdi gir cık yapıncada düzelmiyor. onun dışında mm de veya diğer oyunlarda hic bir sorun yok herşey olması gerektiği gibi. cözebilen var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı