Eben(II)Oksit
Decapat
Arkadaşlar 2 gündür Faceit'ten CS:GO oynuyorum ve görevleri gördüm. Peki bu görevler haftada bir mi yoksa ayda bir mi yenileniyor ve Premium almak sizce mantıklı mı?
Alakası yok dostum. Bazı hesaplara beta aşamasına dahil ettikleri için senin de görevlerin değişmiş. 3 yıldır aynı hesabı kullanıyorum ve görevim sabit.
Seni de betaya dahil etmişler. Bu görevler betaya dahil olanlarda vardır. Ek olarak betada olan çoğu kişiye farklı görev verilmiştir.
@CillianMurphy hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Benim internet sitesi üzerinden satın aldığım eski hesap betaya girmedi. Yeni açıp kastığım hesap betaya girdi. Sizin açtığınız her hesap betaya girdi mi? Bir de denemelerinizde 20k puan üstü bir hesap çıktı mı size hiç?
Hocam şimdi ben denemelik hesapta 12.5k puan için görevi aldım. Bu görevi ne kadar yaparsan yap değişmediğini söyleyenler de var bu görevin zamanla verdiği puanın arttığını ve görevin zorlaştığını söyleyen de var. Siz daha önce hiç yaptınız mı sizin yorumunuz nedir bu konu hakkında?Hocam beta muhabbeti şu an çok karışık benim 100W / 75klı hesabımda betaya girdi 1 aylığına 60W / 12.5k görev verdiler bu ay başı itibarıyla destekle konuşdum betadan çıkardılar eski görevim geri geldi ya da herkesi sırayla betaya sokuyorlar beta muhabbeti sıkıntılı şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.