Faceit görev yenilenme süresi

Eben(II)Oksit

Decapat
Arkadaşlar 2 gündür Faceit'ten CS:GO oynuyorum ve görevleri gördüm. Peki bu görevler haftada bir mi yoksa ayda bir mi yenileniyor ve Premium almak sizce mantıklı mı?

Alakası yok dostum. Bazı hesaplara beta aşamasına dahil ettikleri için senin de görevlerin değişmiş. 3 yıldır aynı hesabı kullanıyorum ve görevim sabit.

Evet öyle bir şeyler diyor FACEIT görevlerinin arayüzü vb değişti yukarıda "you are testing the New missions" yazıyor ve değişik görevler geldi 2 tane görevim var biri klasik 60W'in 13.5k diğeri ise 7 maç kazanırsam 7 günlük bir programın VPN'ini ücretsiz veriyor böyle değişik bir şey sizde de öyle mi arayüz vb değişti yukarıda testtesiniz gibi bir şey yazıyor mu yoksa sadece dediğiniz gibi betaya sokdukları kişilerdemi var benim gibi.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    254,2 KB · Görüntüleme: 102
Seni de betaya dahil etmişler. Bu görevler betaya dahil olanlarda vardır. Ek olarak betada olan çoğu kişiye farklı görev verilmiştir.

Beta bittikden sonra peki eski görevimi geri verir mi? Ve arayüz sendede böyle değişti mi dediğim gibi sadece betaya girenlere mi böyle görevler ve arayüz verdiler.

@CillianMurphy Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Benim internet sitesi üzerinden satın aldığım eski hesap betaya girmedi. Yeni açıp kastığım hesap betaya girdi. Sizin açtığınız her hesap betaya girdi mi? Birde denemelerinizde 20k puan üstü bir hesap çıktı mı size hiç?

@CillianMurphy hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Benim internet sitesi üzerinden satın aldığım eski hesap betaya girmedi. Yeni açıp kastığım hesap betaya girdi. Sizin açtığınız her hesap betaya girdi mi? Bir de denemelerinizde 20k puan üstü bir hesap çıktı mı size hiç?

Hocam beta muhabbeti şu an çok karışık benim 100W / 75klı hesabımda betaya girdi 1 aylığına 60W / 12.5k görev verdiler bu ay başı itibarıyla destekle konuşdum betadan çıkardılar eski görevim geri geldi ya da herkesi sırayla betaya sokuyorlar beta muhabbeti sıkıntılı şu an.

Hocam beta muhabbeti şu an çok karışık benim 100W / 75klı hesabımda betaya girdi 1 aylığına 60W / 12.5k görev verdiler bu ay başı itibarıyla destekle konuşdum betadan çıkardılar eski görevim geri geldi ya da herkesi sırayla betaya sokuyorlar beta muhabbeti sıkıntılı şu an.
Hocam şimdi ben denemelik hesapta 12.5k puan için görevi aldım. Bu görevi ne kadar yaparsan yap değişmediğini söyleyenler de var bu görevin zamanla verdiği puanın arttığını ve görevin zorlaştığını söyleyen de var. Siz daha önce hiç yaptınız mı sizin yorumunuz nedir bu konu hakkında?
Betada değil bahsettiğim hesap bu arada.

Merhabalar bende 30 maçtır falan faciet oynuyorum premium almadım daha görevler kısmında bu resim var premium aldığımda görev değişirmi
file:///C:/Users/erdil/OneDrive/Masaüstü/Screenshot_4.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı