FaceTime'da görüntü kalitesi düşük

Mehmet64

Femtopat
iPad Pro 2021 aldım, 5 gün önce Teknosa mağazasından.

FaceTime'da görüntü kalitesi 360p gibi, akıcılık için cihazın kamerasındaki video bölümünde 60 kare/sn ile aynı neredeyse fakat FaceTime önizlemesinden bahsediyorum. Yani ilk girdiğimde kendimi görüyorum ya, onu diyorum. Orada kalite biraz kötü. Nedeni internet midir yoksa cihazda bir sorun mu var? Bir de odanın ışığı açık. O kaliteyi bozabilen etkenlerden midir?

Cihazı dikey mi tutuyorsunuz yoksa yatay mı?
Dikey.
Fakat önceden 2 arkadaşla facetime ile denemek için konuştum gayet iyi dediler görüntün sıkıntı yok dediler. Fakat ben kendimi o şekilde önizleme de görmek istiyorum ama bunu yapamıyorum buda biraz sinir bozucu.
Fakat önceden 2 arkadaşla facetime ile denemek için konuştum gayet iyi dediler görüntün sıkıntı yok dediler. Fakat ben kendimi o şekilde önizleme de görmek istiyorum ama bunu yapamıyorum buda biraz sinir bozucu.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 gün önce Teknosa mağazasından iPad Pro 2021 aldım oraya gidip. Fakat FaceTime nedense akıcılıkta çok bir sorunu yok yani hareket ettirdiğimde fakat önizlemede yani ekranda sadece ben varken biriyle görüşmüyorken 360p gibi fakat akıcılığı var yine.

Fakat önceden 2 arkadaşla FaceTime ile denemek için konuştum gayet iyi dediler görüntün sıkıntı yok dediler. Fakat ben kendimi o şekilde önizleme de görmek istiyorum ama bunu yapamıyorum bu da biraz sinir bozucu. Önemli olan onların beni nasıl gördüğümü eğer öyleyse evet bu iyi fakat benim de kendimi nasıl gördüğümse o biraz sıkıntılı.

Burada neden bu kadar sorun ettiğim bu konuyu bir mağaza da ki iPad Air'da da FaceTime açtığımda önizleme olarak kimseyle görüşmedim. Hem akıcı hem çok kaliteli bir görüntü vardı. Bu onların interneti sayesinde mi böyle yoksa benim cihazımla ilgili bir sorun mu bilmiyorum. Çünkü Apple'ın mobil tarafında neredeyse en iyi cihazı şu an iPad Pro 2021.

2 ya da 3 güne o iPad Air'in olduğu mağazaya gideceğim ve aynı internete bağlayıp bir görüşme ve önizlemeye bakacağım. Eğer ikisi de aynıysa evet benim cihazımda bir sorun yoktur ama eğer hala değişmezse ya son çözüm hardreset sıfırlamak tableti ya da oda olmazsa yerine durumu Genpa'ya belirtip başka bir iPad Pro 2021 modeli almak.

Bazı oyunlarda da optimizasyon sorunu var sanırsam cihaz yeni çıktığı için örneğin Minecraft 56 Chunk'da ve Genshin Impact oyununda kasmalar mevcut. Ama PUBG'de mesela 90 FPS akıcı ayarında her şey tıkır tıkır ilerliyor. Bu olay içinde düşününce uygulama geliştiricilerinin bir yama ile duzeltebileceğini düşündüm sonuçta PUBG son grafik nere Minecraft son grafik nerede?

iOS 15 güncellemesinde de düzelebilir diyen var FaceTime için gerek başka şeyler vs. optimizasyon olayları.

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce cihazımda problem var mı veya gidip servise göstermeli miyim ya da ne yapmalıyım?

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumda açılan 4. konu bu. FaceTime kaynaklı sorun var doğrudur. Ayrıca optimizasyon ve yama güncellemesi yayınlanacak. Bir arkadaş Yetkili servise sormuştu, beklemelerini söylemişler. Eğer durum başka uygulamalara da sıçrarsa anında servise götürün.

Forumda açılan 4. konu bu. FaceTime kaynaklı sorun var doğrudur. Ayrıca optimizasyon ve yama güncellemesi yayınlanacak. Bir arkadaş Yetkili servise sormuştu, beklemelerini söylemişler. Eğer durum başka uygulamalara da sıçrarsa anında servise götürün.
Şuanlık sadece
Minecraft Genshin İmpact ve FaceTime olayı bu kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı