Facit Cheat ve MSI Afterburner çakışması

Xrameq

Hectopat
Katılım
3 Kasım 2019
Mesajlar
80
Arkadaşlar Faceit başladım ve Faceit bana anti-cheat yüklettirdi ve MSI Afterburner kullanıyorum. Bunu yüklediğimde MSI Afterburner ekran kartımı görmemeye başladı ve göstergeler falan hiçbir şey çalışmıyordu. Bunu sildiğim de ise çalışmaya başladı. Faceit bu anti-cheat olmadan da oynattırmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni nesil anti-cheat uygulamaları Driver gibi bilgisayarın ciğerine yerleşiyor en azından Valorant'ın anti-cheat yazılımı Vanguard'ın böyle olduğu konuşuluyor Vanguard'ta da HW monitör, CPU-Z, MSI Dragon Center, Gigabyte Smart fan uygulamalarını engellediğini fark ettik. Bu yeni nesil anti-cheat uygulamaları bu tip programları engelliyor. Sanırım Faceit anti-cheat uygulaması da aynı şekilde çalışıyor olabilir.
 
Peki sizce Msı afterburnerı kullanmasam sorun yaşar mıyım? Bu programdan sadece Gpu soğutma ayarlarını kontrol ediyordum. Bunu kullanmasam otomatik olarak pc soğutma işlemini yapıyor fakat bunu kullandığım zaman ekran kartım daha soğuk kalıyor.
 
Aynı sorun Vanguard'dan dolayı bana da oldu. Güncellemeyler falan düzelmezse Sapphire trıxx kulanacağım fan ayarları için. Ekran kartının programı falan varsa onları araştır MSI Afterburner kullanmayacağım diyorsan.
 
Aynı şekilde bende MSI Command Center kullanıyorum normalde oyunlara girmeden fan ayarı yapabilmek için fakat en son alınan Faceit AC güncellemesiyle neredeyse tüm MSI araçları bloklanıyor. Fast Boot uygulamasından Command Center'a kadar hepsi engelleniyor ne yapacağız hiç bilmiyorum.
 
Peki sizce MSI Afterburner'ı kullanmasam sorun yaşar mıyım? Bu programdan sadece GPU soğutma ayarlarını kontrol ediyordum. Bunu kullanmasam otomatik olarak PC soğutma işlemini yapıyor fakat bunu kullandığım zaman ekran kartım daha soğuk kalıyor.

Zotac Firestorm'u dene onda da verirse tamamen bir yasaklama olmuştur.
 
Faceit Ac kurduğumda ekran kartım devre dışı kalıyor. Rx570 kullanıyorum. Driver falan açılmıyor hata veriyor. Faceit Ac sildiğimden kart tekrar aktif hale geliyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı