Fahrettin Koca "Artık açık havada maske kullanmak zorunda değilsiniz"

Maske okullarda kalkmalıydı, burnum tıkanıyor maske takınca dersi dinlememe engel oluyor. İyi bari artık bakkala veya markete giderken maske takmaya gerek yok

Bu adamın verdiği hiçbir bilgiye inanmıyorum. Zaten millet maske takmayı iyice boşlamıştı, uğraşmak yerine toptan kaldırmaya karar verdiklerini düşünüyorum.

Aynı durumdayız bizde pazartesi gidecektik.

An itibarıyla bilgi geldi bana resmi yazı gelmedikçe karantinadayız.

Aynı durumdayız bizde pazartesi gidecektik.

An itibarıyla bilgi geldi bana resmi yazı gelmedikçe karantinadayız.
Allah Allah , bize okuldan açıklama geldi yarın okula pozitif öğrenci dışında öğrencilerin gitmesi gerek diye. Ama içişleri bakanlığı bu kararların ne zaman uygulanacağını açıklayacaktı hala açıklamadı.

Niye herkes bu kadar kötülemiş? Gayet güzel bir açıklama. Yine maske takabilirsiniz istediğiniz zaman.

Saçmalıktan ibaret. Çoğu kişi şimdi maske yasağı her yerde kalktı diye algılayacak ve sıkıntı oluşacak.
Bizim algı seviyemiz düşük olduğu için 'açık havada' denildiği zaman kapalı alanda da takmayacağız.

Yakışıklılığımız tarzımız gitti bee.

Milletimiz yine komplo teorileri üretmeye başlamış. Adam sağlık bakanı işte. Elinde veriler var. Demek ki ölümcüllüğü azalıyor serbest bırakıyorlar. Bu kadar basit.

Kısacası resmi açıklama yok okullar keyfine göre belirliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…