Instagram'dan bir fake hesap (kız) açıp arkadaşlarımı trollüyordum. Sonra 40 yaşlarında bir erkek beni ekleyip konuşmak istedi. Ben de konuştum fakat adam gerçekten pedofili hastasıydı. Ben liseye gittiğimi söylemiştim ama o benle konuşmaya devam etti. Ben de konuşmaya başladım derken bu beyefendiyle bayağı samimi olduk. Ve benle buluşmak istediğini, birlikte olmak istediğini söyledi. Ben de konuşmayı devam ettirdim. Cinsel organın fotoğrafını aldım. Sonra da ses kaydı alarak bir güzel sövdüm ve engelledim. 2 hafta sonra başka bir hesap ile bana attığı fotoğrafları kendisine atarak seni bitireceğim şeklinde bir mesaj attım. Sadece dalga amaçlı yazdım ama pişman da oldum. O da şantaj suçuyla beni ihbar edeceğini söyledi. Bu adam ile aynı ilçede yaşıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Elindeki telefonu yavaşça yere bırak dostum.. Yaptığınız suç evet, karşı taraf sana ne yazdı ne yolladı bilmem ama onlarda suç unsuru olabilir. En güzeli böyle şeylerden uzak durmak.
Edit: ne yapmalıyım kısmına gelirsek, konuşmaları ss alıp atın adama. Bir daha yazarsanız bu yazdıklarınızdan dolayı polise gideceğim diyin geçin. Zaten sahte hesapmış. hesabı kapayıp ortadan kaybolmak en güzel seçenek.
Yaptığın şey doğru değil, bu durumdan utanç duymalısın. Umarım böyle bir şeyi devam ettirmesin, bir daha yapmazsın. Eğer hala bu tür şeyler yapmak hoşuna gidiyorsa, Psikolojik olarak tedavi olman lazım.